Novice

Bodimo dobrodelni in pomagajmo Nenadu Stojakoviču

nenad-stojakovicNaš nekdanji soigralec Nenad Stojaković igra življensko tekmo, tekmo za svoje zdravje. Tekma na bojišču z državo bo težka in dolga. Zanj morda predolga. V izogib temu, se bo odpravil na operacijo v Švico, k svetovno priznanemu specialistu že v terminu, ki mu ga bo ta razpisal. Ker mora za operacijo zbrati več kot 30.000,00 eur, kar je za njegove razmere nepredstavljivo, se bo na pobudo Dragane Jusupović iz Celja v Sloveniji zgodilo več dobrodelnih tekem in dogodkov na katerih bodo zbirana sredstva za Nenadovo operacijo.

Obveščamo vas, da bo prva ravno pri nas, v petek 31.3.2017, ko v goste prihaja MRD Dobova.

V obeh klubih je Nenad s svojim igranjem pustil velik pečat. V dvorani bomo zbirali prostovoljna sredstva na za to pripravljenem mestu.

Vabljeni v čim večjem številu saj si je Nenad za njegov odličen prispevek v uspehih našega kluba v preteklosti to gesto naše pomoči več kot zaslužil!

  • Nenad Stojakovič je bil član RK Trimo Trebnje v sezonah 1997/98, 1998/99 in 1999/2000. V tem času je RK Trimo Trebnje zabeležil 76 nastopov in dosegel 306 golov. V teh sezonah smo tudi z njegovo pomočjo dosegli 3 krat 3. mesto v državi, uvrstili smo se na finalni turnir pokala Slovenije, v evropskem pokalu pa smo se v sezoni 1999/2000 uvrstili v 1/4 finale pokala EHF.


[ngg_images source=”galleries” container_ids=”258″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”150″ thumbnail_height=”112″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”28″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]