Novice

Zmagali tudi v Izoli

Nedelja, 20.11.2016; Rokometaši Trima smo uspeli zmagati na gostovanju v Izoli. Kljub temu, da Izola še nima točk, se je prikazala v dobri luči in za zmago smo se morali potruditi.

RD Istrabenz plini Izola : RK Trimo Trebnje  24 : 28 (13:14)

RD Istrabenz plini Izola: Gregorič, Jurič 2, Stopar 1, Božič 8(6), Beganovič 2, Zorič Stepančič 3, Selišnik, Čolič 3, Žgavec, Logar, Vukovič, Poberaj, Radivojevič 4, Koning, Redžič 1, Madžarevič.

RK Trimo Trebnje: Cvetko, Djurdjevič 5(1), Florjančič 5, Grojzdek, Murčehajič 4(2), Udovič 1, Grandovec T. 1, Vencelj, Skol, Kotar 3, Sikošek Pelko, Sašek 9, Mlakar, Horžen, Brana (9 obr), Urbič (4 obr).

Domačini so povedli z 1:0 in to se je izkazalo kot edino vodstvo domačinov. Kljub temu, pa se nismo uspeli odlepiti za več kot 3 zadetke. Naredili smo kar nekaj napak v obrambi, pa tudi v napadu nismo bili zbrani. Tako so gostje držali priključek. Ko bi morali v prvem polčasu že delno prelomiti tekmo o  vodstvu 12:9, smo naredili napake in dovolili domačinom, da so nas ujeli. Polčas smo le zaključili z golom in vodstvom.

Drugi polčas smo začeli z vratnico v napadu in domačini so zopet izenačili. Nato smo le zaigrali bolje in vodili za dva, tri zadetke. Nato pa ob dobrih obrambah ob sodniški uri prejemali poceni zadetke. Zato se nikakor nismo uspeli odlepiti in rešiti tekmo. Ob vodstvu 21:18 v 43. minuti smo imeli protinapad in namesto na +4 ob zgrešenem protinapadu prejmemo gol in zopet domačine vrnemo v igro. Taka slika se je ponavljala vse do 554. minute, ko smo le uspeli dokončno streti borbene domačine. Na koncu smo zasluženo zmagali za 4 zadetke, a naredili preveč napak za resnejšo tekmo.

Že v sredo doma igramo novo tekmo, ko v Trebnje prihaja še neporažena Ribnica. Zelo težek zalogaj, zato bomo rabili vse razpoložljive moči, od igralcev do navijačev. Vabljeni v sredo ob 19:00 v Trebnje na derbi z Riko Ribnico.

img_9103

RK Trimo Trebnje