Novice

Zavarovalnica Wiener Städtische in Rokometni klub Trimo Trebnje podaljšala sodelovanje do konca sezone 2020

V klubu se pospešeno trudimo, da bi pridobili sponzorje za boljše delovanje našega kluba. V veselje nam je, da so naš trud prepoznali v zavarovalnici Wiener Städtische, podružnici v Ljubljani, s katerimi smo podpisali dvoletno sponzorsko pogodbo.

Wiener Städtische je že dolga leta naš sponzor in bo naš podpornik ostal tudi v prihodnje. S predstavniki podružnice Wiener Städtische smo podpisali dvoletno sponzorsko pogodbo, ki bo omogočala nadaljnjo rast in razvoj našega kluba.

Wiener Städtische zavarovalnica je podružnica avstrijske zavarovalnice Wiener Städtische, ki deluje v Sloveniji od leta 2004 in ponuja strankam vse vrste življenjskih in premoženjskih zavarovanj, razen avtomobilskih.

Veseli nas, da v Zavarovalnici Wiener Städtische cenijo dobro delo, ki ga opravljamo in so prepoznali izjemen promocijski potencial, ki ga imamo v Rokometnem klubu Trimo Trebnje ter se tako odločili za nadgradnjo uspešnega dosedanjega sodelovanja. Verjamemo, da bomo skupaj pisali zgodbo o uspehih na večih področjih delovanja obeh organizacij,” je ob podpisu pogodbe povedal predsednik upravnega odbora, Anton Janc.