Novice

Zaslužena zmaga nad Ormožom

Dvorana OŠ Trebnje, 13. april, 20.00.
 
RK Trimo Trebnje : RK Jeruzalem Ormož 39:26 (17:10)
 
Rozman 1, Horžen 5, Djurdjevič 11, Florjančič 1, Kotar Mat. 3, Sikošek Pelko 1, Sašek 3, Pernovšek 3, Mlakar 2, Ratajec 1, Mikec 1, Jerlah 3, Redek 3, Kotar Mar. 1 Urbič, Hasič.
 
Domača ekipa je pričakala goste iz Ormoža v oslabljeni postavi, saj še vedno ne morejo igrati Tevž Grandovec, Uroš Udovič, Rok Skol, Urh Brana, Tobias Cvetko in Miha Kotar, zato je trener Zarabec v ekipo poklical igralca iz mladinskih vrst in sicer Amadeja Jerlaha (levi bek) in Jana Redka (levo krilo).
Tekma se je po pričakovanjih začela izenačeno, gol za gol, gostje so sledili domači ekipi vse tja do 12. minute. Obramba Trima je bila trdna, gostje so imeli veliko težav v napadu, ki so jih domači kaznovali s hitrimi in lahkimi zadetki. Kot za stavo je zadeval predvsem Djurdjevič, hitra tranzicija iz obrambe v napad pa je utrudila goste. Prednost je hitro naraščala in ob polčasu znašala +7.
V nadaljevanju smo spremljali podobno sliko, nekaj več izključitev na strani gostov, ki niso ujeli ritma in se nekako z mislimi na finale pokala, ki ga gostijo v Ljutomeru 21. in 22. aprila enostavno predali. Prve zadetke za člansko ekipo sta dosegla Jerlah in Redek, za kar jim iskreno čestitamo. Priložnost so dobili si fantje, ki so se zelo izkazali in po bledih predstavah pokazali pravi obraz, sproščenost in super igro. Visoka zmaga Trima za prvo zmago v končnici.
 
Igralec tekme po izboru komisije: Miloš Djurdjevič