Novice

Zaslužena visoka zmaga v Sevnici

Sobota, 19.4.2014; Rokometaši Trima smo zasluženo visoko zmagali v Sevnici. Ekipa je pokazala pravi karakter in kjub nepopolni postavi dobro opravila svoje delo.

RK Sevnica : RK Trimo Trebnje   20 : 31 (11:15)

RK Sevnica: Bratanovič, Flajs 5(2), Gorenjak 1, Brečko 1, Krnc, Djurdjević, Ošlovnik 2, Božič, Novšak, Grušovnik 2, Brilej 2, Bezgovšek, Gjerek 5, Pernovšek 1, Župevc, Mrgole.

RK Trimo Trebnje: Femec, Radelj 1, Ratajec 8(6), Čeh, Ferlin (10 obr), Skol 3(1), Kotar 3(1), Sušin 1, Baznik 1, Rojc 1, Udovič 5, Grandovec T. 5, Florjančič 3, Brana (2 obr), Urbič (1 obr).

Rokometaši Trima smo tekmo v Sevnici vzeli zelo resno. Manjkala sta Ferkulj in Murčehajić, a ostali fantje so nadomestili izostanek in odigrali odlično tekmo. Že na začetku smo igrali izvrstno v obrambi in tekmo vzeli v svoje roke. Dobra obramba in hitri protinapadi so bili zaščitni znak. Sevnica se je sicer žilavo upirala, a proti koncu prvega polčasa smo že naredili lepo razliko. Na črti se je odlično gibal Grandovec, Skol je dobro vodil ekipo, zabijali smo iz sedemmetrovk (skupno 9 golov), Ferlin je bil na nivoju.

Drugi polčas smo želeli nadaljevati v podobnem ritmu. To nam je uspelo in domačini so že v 35. minuti vzeli minuto odmora. To nas ni zmedlo in nadaljevali smo v istem ritmu. Dobra obramba in hitri protinapadi so nam prinesli razliko 10 golov. Tako smo v 45. minuti počasi začeli menjavati kompletno postavo. Vsi rezervisti so se zelo izkazali in razlika je še kar naraščala. Do konca tekme smo nato lahko mirno uživali v igri, uspevalo nam je praktično vse. Sevnica se je trudila, a na tej tekmi smo bili boljši. Uspelo nam je zmagati še drugič v končnici, ostalo nam je še pet tekem. Do konca prvenstva si želimo še dobrih iger in še kakšne zmage.

RK Trimo Trebnje