Novice

Začetek lige za obstanek

🤾‍♀️🤾‍♀️Začetek boja v končnici od 7. do 12. mesta🤾‍♀️🤾‍♀️
 
Rokometaši Trima bodo jutri odigrali prvo tekmo drugega dela sezone, ko se bodo v Šmartnem pri Litiji pomerili z gostujočo ekipo Rokometno društvo Herz Šmartno. Gostje so že odigrali eno tekmo in sicer proti v Mariboru, kjer so izgubili z 9 zadetki razlike. Naše zagotovo čaka težka in zanimiva tekma, prva pod taktirko novega trenerja, Roman Zarabec.
 
Pred tekmo sta svoje misli strnila:
 
Anže Ratajec: “Po krajšem premoru se tudi za nas nadaljuje sezona. Zal nismo izpolnili cilja uvrstitve v ligo za prvaka. V ligo za obstanek vstopamo z novim trenerjem ter pomočnikom. Veseli me, da vidim svoje soigralce prihajati na treninge ponovno z nasmeški na obrazu. Pričakujem, da bomo iz treninga v trening samo rastli in v ligi za obstanek resnično prikazali naš pravi obraz. V petek nas čaka težko gostovanje pri ekipi Šmartnega, ki je doma še posebej nevarna. Odhajamo po dve točki in to je edino kar nas zanima. Vabim tudi navijače, da nas pridejo spodbujat v čim večjem številu.”
 
Matic Kotar: “Glavnega cilja sezone žal nismo dosegli, zato so se zgodile kadrovske spremembe v strokovnem štabu članske ekipe. Z novim trenerjem smo opravili dva treninga taktike in odigrali prijateljsko tekmo, kjer so se že videle določene spremembe, tako v obrambi kot v napadu. V boju za 7. mesto nas v petek čaka prva od desetih tekem in cilj je postavljen. Ekipo iz Šmartnega dobro poznamo, vemo od kje preti nevarnost, zato mislim da bomo s pametno igro tako v obrambi kot v napadu, domov pripeljali novi točki. Navijači pa seveda vljudno vabljeni!”
 
Vabljeni jutri, 16.3., ob 19.00 v dvorano Pungrt.
Gremo Trimo!!!