Novice

Začenjajo se zimske priprave v Umagu

Trebanjski levi se po dveh tednih treningov v domači dvorano selijo v hrvaški Umag, ki bo njihova zimska pripravljalna baza v naslednjih šestih dneh. Na pripravah bo sodelovalo 19 igralcev, s sedemčlanskim strokovnim štabom.

Zasedba trebanjskega Trima je uvodna januarska tedna preživela v domači dvorani in odigrala prvo tekmo v novem koledarskem letu. Na pokalnem gostovanju pri drugoligašu iz Iga je vknjižila visoko zmago, zdaj pa je pred njo nov izziv. Šest dni bo namreč preživela na zimskih pripravah v hrvaškem Umagu, ki nudi dobre pogoje za optimalno pripravo na nadaljevanje sezone.

Levi bodo bivali v hotelu Coral Plava Laguna (pet zvezdic), trenirali pa v dvorani Stella Maris, ki je dom hrvaškega prvoligaša Umaga. Na zimskih pripravah se bodo optimalno pripravili na začetek spomladanskega dela Lige NLB, ki se prične z derbijem proti RK Gorenje Velenje.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“Priprave v Umagu nam bodo koristile pred začetkom drugega dela prvenstva. Želimo se optimalno pripraviti na nadaljevanje Lige NLB ter dodatno povezati in nadgraditi ekipni duh.”

Gašper Horvat, igralec RK Trimo Trebnje:
“Na priprave v Umag se podajamo z željo, da se dobro fizično pripravimo na drugi del sezone, ki bo zelo naporen. Ker se prva tekma počasi že približuje, bomo veliko časa namenili tudi taktičnim idejam, prosti čas pa izkoristili za povezovanje ekipe. Veselimo se novih izzivov in nestrpno pričakujemo začetek spomladanskega dela sezone.”

 

SEZNAM EKIPE – ZIMSKE PRIPRAVE 2022 (UMAG, HRVAŠKA):

VRATARJI: Aljoša Čudič, Radivoje Ristanović, Urh Brana;
LEVA KRILA: Uroš Udovič, Staš Jovičič-Slatinek, Luka Florjančič (priključen v petek);
LEVI ZUNANJI: Gregor Potočnik, Toše Ončev, Gašper Horvat;
SREDNJI ZUNANJI: Marko Kotar, Lovro Višček, Vid Miklavec, Alen Čulk;
DESNI ZUNANJI: Veljko Stanojević, Mirko Latković;
DESNO KRILO: Gal Cirar;
KROŽNI NAPADALEC: David Didovič, Miodrag Ćorsović, Milan Lazarevski.

STROKOVNI ŠTAB:
TRENER:
 Uroš Zorman;
POMOČNIK TRENERJA: Marko Mežnaršič;
TRENER VRATARJEV: David Imperl;
KINEZIOLOG: Rudi Slobodnik;
KONDICIJSKI TRENER: Tim Butkovec;
MASER/EKONOM:
 Maj Grandovec;
PR – STIKI Z JAVNOSTMI: Dominik Pekeč.

ORGANIZATOR PRIPRAV: B4 SLOVENIA
#LEVJESRCE