Novice

Za konec leta 2021 zmaga proti Urbanscape Loki

Rokometaši trebanjskega Trima se od leta 2021 poslavljajo z zmago proti Urbanscape Loki (21:18) in jesenski del prvenstva zaključujejo na uspešnem drugem mestu. Zdaj je pred njimi zimski premor in priprava na drugi del sezone.

Trebanjski levi so uspešno končali mesec december, zdaj pa sledi zimski premor in priprava na januarsko evropsko prvenstvo na Madžarskem in Slovaškem. Zadnji mesec v letošnjem koledarskem letu so pričeli z zmago proti Ljubljani, v Slovenj Gradcu se Korošcem oddolžili za lanskoletni poraz, jesenski del pa zaključili s trdo prigarano zmago ter na drugem mestu prvenstvene lestvice.

Za konec leta 2021 zmaga proti Urbanscape Loki

Srečanje se je za obe moštvi pričelo nekoliko nervozno. Gledalci so v celi tekmi videli majhno število zadetkov, v 7. minuti srečanje je Gregor Potočnik zadel za 2:2. V nadaljevanju so tehtnico na svojo stran nagnili domačini. Prednost so držali med enim in tremi zadetki, na odmor pa odšli z izidom 10:8. V drugem delu je lažje steklo gostiteljem. Trebanjska zasedba je v 45. minuti vodila s +5 (16:11), v nadaljevanju srečanja pa mirno ohranjala vodstvo ter se veselila zmage z 21:18.

Aljoša Čudič, Vitaterm igralec tekme (RK Trimo Trebnje):
“Čestitke fantom za težko prigarano zmago. Borili smo se do zadnje sekunde in zasluženo slavili. Zdaj je pred nami zaslužen počitek in priprava na drugi del sezone, ki ga želimo uspešno nadaljevati.

Jure Šterbucl, trener RD Urbanscape Loka:
“Čestitam Trebanjcem za korektno odigrano srečanje. Tekma je bila trda, s precej napakami na obeh straneh. Z začetkom jesenskega dela smo zadovoljni, v nadaljevanju pa želimo preprečiti padce, kot se nam je zgodil v decembru. “

LIGA NLB, 13. KROG:
Petek, 17. decembra, ob 18:00 (Športna dvorana Trebnje):

RK Trimo Trebnje – RD Urbanscape Loka 21:18 (10:8)
RK Trimo Trebnje: Ristanović, Čudič 10 obramb; Jovičič 1, Horvat 6, Didovič, Stanojević, Radojković 2, Ončev, Kotar 2, Potočnik 1, Udovič 1, Čulk, Cirar, Glavaš 6 (4), Florjančič 1, Ćorsović 1; Trener: Uroš Zorman.
RD Urbanscape Loka: Dolenc, Stanojlović 8 obramb, Juričan; Dolenc, Cingesar 5 (1), Jamnik 2 (1), Pipp 2, Mali 2, Pipp, Bergant 3 (1), Jesenko 2 (1), Damjanović, Nikolić, Jesenko 2, Klemenčič, Šilc, Belič-Pfajfar, Derlink, Yankovskyy; Trener: Jure Šterbucl.
VITATERM IGRALEC TEKME: Aljoša Čudič (RK Trimo Trebnje) – 10 zadetkov