Novice

Vročica pred pokalnim spektaklom proti Celjanom že narašča

Našo člansko ekipo v sredo čaka odločilna tekma za uvrstitev na finalni turnir pokala Slovenije, ko k nam prihaja ekipa aktualnih pokalnih prvakov – Celja Pivovarne Laško. Vabljeni vsi trebanjski navijači, da napolnimo dvorano do zadnjega kotička!

Trebanjce po “pirovi” zmagi proti Urbanscape Loka, ki si je zagotovila še zadnjo vozovnico za uvrstitev med TOP 6, v sredo čaka nov spektakel. V športno dvorano OŠ Trebnje namreč prihaja zasedba aktualnih pokalnih prvakov – Celja Pivovarne Laško, ki letos nastopa tudi v EHF Ligi prvakov.

Celjani so v začetku meseca oktobra zamenjali trenerja, potem ko je Branka Tamšeta po petih letih zamenjal Tomaž Ocvirk, nazadnje trener mladinske ekipe. Pivovarji so se v letošnji sezoni okrepili tudi z otrokoma našega kluba – Klemnom Ferlinom in Kristjanom Horženom, ki v našo dvorano prihaja še drugič kot nasprotnik.

Moštvi sta si letos stali naproti že dvakrat. Prvič so pivovarji komajda slavili v Ligi NLB, medtem ko smo jih v začetku meseca februarja uspeli spraviti na kolena in jim zadali presenetljivi poraz.

»V sredo nas v četrtfinalu pokala Slovenije čaka tekma najuspešnejšim rokometnim kolektivom v Sloveniji. Pred dobrim mesecem smo Celjane presenetili v Zlatorogu, zato sedaj pričakujem še močnejši nalet gostov, ki so žal končali z nastopi v Evropi in so popolnoma osredotočeni na domača tekmovanja. Že tako odlična ekipa bo zdaj še močnejša, kljub temu pa imamo na tekmi tudi mi svoje cilje. V prvi vrsti si želimo napredka v naši igri in nove dobre tekme pred polno dvorano naših navijačev,« pred pokalnim spektaklom pravi trebanjski strateg, Benjamin Teraš.

Srečanje med Trebanjci in pivovarji se v Športni dvorani OŠ Trebnje v sredo, 12. marca prične ob 19.00, s prenosom na naši facebook klubski strani.

Pokal Slovenije za moške, četrtfinale:

Sreda, 12. februarja, ob 19.00 (Športna dvorana OŠ Trebnje):

RK Trimo Trebnje – RK Celje Pivovarna Laško