Novice

VitaTerm novi veliki pokrovitelj RK Trimo Trebnje!

Z velikim ponosom vam sporočamo, da se družini velikih pokroviteljev RK Trimo Trebnje pridružuje tudi podjetje VitaTerm, ki se ukvarja s prodajo in distribucijo klimatskih naprav ter toplotnih črpalk. Dobrodošli v družino trebanjskih levov!

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Predsednik RK Trimo Trebnje Anton Janc in direktor podjetja VitaTerm Saša Pekeč sta si tako s podpisom sponzorske pogodbe segla v roke, s čimer bo VitaTerm v prihodnji sezoni postal novi veliki pokrovitelj trebanjskega kluba. Podjetje je prepoznalo dobro delo kluba ter podprlo zgodbo, ki bo uspešna za obe strani.

Podjetje VITATERM d.o.o. iz Ivančne Gorice je glavni uvoznik in distributer za klimatske naprave in toplotne črpalke blagovnih znamk Sinclair ter pooblaščeni prodajalec znamke Mitsubishi. Njihovi strokovnjaki imajo dolgoletne izkušnje na področju prodaje in distribucije klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov za stanovanjske, poslovne in industrijske objekte.

V prihodnji sezoni bo logotip novega velikega pokrovitelja trebanjskega kluba prepoznaven tudi na spodnjem delu dresa članske ekipe.

Ob tem sta tako Anton Janc, kot Saša Pekeč izpostavila, da ima RK Trimo Trebnje najboljšo klimo!

Saša Pekeč, direktor podjetja VitaTerm:

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

»RK Trimo Trebnje spada med najboljše rokometne klube v Sloveniji, z odlično rokometno šolo, dobro organizacijo v klubu in prepoznavnim marketingom. Vesel sem, da lahko s klubom sodelujemo tako na rokometnem igrišču, kot tudi ob njem. Želimo postati pokrovitelj Trima za dolgoročno obdobje, zato smo ponosni, da postajamo novi veliki pokrovitelj kluba. V RK Trimo Trebnje je najboljša klima!«

Anton Janc, predsednik RK Trimo Trebnje:
»Vsak nov sponzor kluba, ki prepozna priložnost za sodelovanje pri projektih RK Trimo Trebnje, je vedno zelo dobrodošel. Ponosni in zadovoljni smo, da je med njimi tudi družba VitaTerm in se že veselimo dolgega skupnega sodelovanja.«

Hvala za podporo in gremo k novim zmagam naproti!

#mitrebanjci #WeareTrimo