Novice

VIDEO in FOTO: Lepa zmaga za konec sezone

Petek, 24.5.2013; Rokometaši Trima so z zmago postavili piko na i sezone, navijači pripravili lepo vzdušje, tekma pa v znamenju poslavljanja odhajajočih.

RK Trimo Trebnje : MRK Krka    31 : 24 (18:9)

RK Trimo Trebnje: Korelec 2, Femec, Radelj 3, Paladin, Ratajec 4, Čeh, Ferlin (14 obr), Skol 2, Sušin 10(5), Saje (1 obr), Florjančič, Rojc 1, Grandovec M., Skube 3, Grandovec T. 6, Brana (1 obr).

MRK Krka: Vrbinc, Jurečič 2, Leban 4, Lavrič 5, Erčulj 2, Fink 2, Štangelj, Maričič, Irman 1, Svetelšek 2, Grubar, Jakše 4, Cvikl 1, Klobčar 1.

img_2585Zadnja tekma je imela tudi nekaj športnega motiva, saj je odločala o končnem 5. mestu. Pa vendar je imela tudi drugo plat, saj so se pred tekmo predstavile mlajše selekcije kluba, ki so zelo uspešno nastopale v letošnji sezoni (2 x 1. mesto, 4. in 6. mesto). Hkrati pa je bila to poslovilan tekma Vajdla, Barleta, Paladina in Staša Skubeta. Temu primeren je bil tudi obisk tekme, domači navijači so se zelo lepo oprostili od vseh omenjenih.

Domači klub se je z darili poslovil od odhajajočih članov, zato je bil začetek zelo emocialen. To je prineslo tisti dodaten motiv, da se poslovi v stilu. Razen začetnega vodstva gostov z 1:0 je celo tekmo prevladovala domača ekipa. Iz minute v minute smo povečevali razliko, tekma je bila zanimiva. Še zadnje vragolije so uspele Stašu Skubetu (izjemen gol, posnetek sledi:http://www.youtube.com/watch?v=ugnrnFr1KpA), na golu je bil odličen Ferlin. Razpoložen je bil tudi Ratajec (napad in obramba), ostali so dodali potrebno. Tekma je bila rezultatsko kmalu rešena in lahko smo uživali v ambientu (tekmo so popestrile tudi Trebanjske mažurete).

Na koncu smo zasluženo zmagali in osvojili končno 5. mesto. Igralci so se z metanjem v zrak poslovili od trenerjev in igralcev, nato pa je sledila zaključna večerja. Bilo je zelo prijetno, saj smo vsi skupaj uživali v zadnjih treh letih, ko je ta ekipa skupaj. Vsi smo se v tej sredini dobro počutili, zato je bilo slovo kar ganljivo. Stašu je uspelo na večni klubski lestvici najboljših strelcev prehiteti brata Sebastjana in tako zaseda 2. mesto (na prvem je kapetan Marko Radelj z najdaljšim igralskim stažem v klubu). Urošu je uspelo priti v prvo nemško Bundesligo in vsi skupaj mu bomo držali pesti. Ivan (skupaj z Stašem) odhaja v Velenje, do konca pa je odlično sodeloval z vsemi (tudi z novim trenerjem Šavričem). Barletu želimo da bi diplomiral in se nato še kdaj vrnil v klub, v katerem ima odprta vrata. Igralci so dolgo zdržali skupaj, prav tako tudi strokovni štab, še zadnjič v tej sestavi.

Ekipa je tako zaključila z sezono, nova sestava pa bo že v ponedeljek, 27.5.2013, pričela z novim projektom. Standard so postavljeni visoko, zato se bo treba maksimalno truditi. Zahvala vsem navijačem, ki so nas podpirali v velikem številu. Tudi oni so dodali delež k uspehu. Zahvala tudi sponzorjem in vsem ostalim podpornikom kluba.

RK Trimo Trebnje

[do action=”youtube-video” povezava=”ugnrnFr1KpA”/]

[nggallery id=90]