Novice

Velik odziv na sprejemu Sebastiana

V Trebnjem se je v ponedeljek popoldne organiziral sprejem za našega rokometnega reprezentanta, ki so ga skupaj pripravili trebanjski športni navdušenci. Odziv navijačev je bil primeren odmevnemu rezultatu, ki ga je dosegel Sebastian. Gosti prireditve, ki jo je povezoval Andrej Grandovec (čestitke za improvizacijo), so bili Goran Obrez (znani športni komentator), Alojz Radelj (Sebastianov prvi trener), Roman Šavrič ( prvi Trebanjec z reprezentančnim nastopom in Sebastianov stric), Alojz Skube (Sebastianov oče), glasbene skupine Zidaniški kvintet, Pogum, Žan Ograjšek ter Sebastianovi najzvestejši navijači. Sprejem so ovekovečili tudi trebanjski godbeniki in mažurete.

Sebastian je bil navdušen in presenečen nad sprejemom, ki ga v takšni obliki ni pričakoval. Organizarorji so se potrudili in mu ponudili kar nekaj prijetnih presenečenj in daril. Tako je Alojz Radelj izrazil upanje, da bo še nekaj trebanjskih rokometašev sledilo Sebastianovim stopinjam, Roman Šavrič je bil ponosen, da je učenec presegel učitelja, oče Alojz pa je s Sebastianom skupaj zaigral na harmoniko. Prav tako so skupaj zaigrali in zapeli Sebastian in ansambel Pogum, ki je Sebastianu pri srcu. Sebastian pa se je zahvalil za prelep sprejem in povedal, da je ponosen, da je Trebanjec in da se rad vrača domov. Uspeh z reprezentanco mu bo ostal v lepem spominu po zgodovinskem uspehu, ki si ga želi še nadgraditi v prihodnjosti.

Sprejem je trajal dolgo v noč, saj je bilo ogromno ljudi, ki so radi spregovorili s Sebastianom. Na svoj račun so prišli tudi otroci, ki so se s Sebastianom slikali in dobili avtograme.  Rokometni klub Trimo Trebnje želi Sebastianu še naprej uspešno reprezentančno kariero ter da se še kdaj dobimo na podobnih sprejemih.