Novice

V Trebnje prihajajo Vinarji

Trebanjce v drugem kolu Lige NLB čaka nova domača preizkušnja, in sicer srečanje z neugodno ekipo Jeruzalema iz Ormoža. Pred trebanjsko ekipo je dokaj naporen ritem tekem, slednji pa se prične že ta petek proti Vinarjem.

Izbranci Uroša Zormana so z odliko pričeli letošnjo tekmovalno sezono. Na uvodu so slavili v portugalski prestolnici Lizboni, nato v uvodnem kolu Lige NLB premagali koprsko ekipo, pred dnevi z drugo zmago proti Belenensesu potrdili napredovanje v 2. krog kvalifikacij EHF lige, zdaj pa jih čaka nova domača tekma. V goste prihaja Jeruzalem Ormož.

Vinarji, ki jih vodi slovenski mladinski reprezentančni selektor, so lansko predčasno zaključeno sezono končali na uspešnem šestem mestu, zato tudi letos spadajo med kandidate za uvrstitev v prvo polovico lestvice. Trebanjci se bodo morali za novi dve točki precej potruditi, četa Uroša Zormana pa bi z zmago opravila generalko pred težkim gostovanjem v Ribnici.

Marko Kotar, rokometaš RK Trimo Trebnje:
»V petek nas čaka težka tekma z Ormožem, ki je vedno neugoden in zahteven tekmec. Verjamem, da z borbo in pametno igro lahko pridemo do ugodnega rezultata.Obljubljamo, da se bomo borili kot levi in pustili srce na igrišču in se borili kot levi, da dve točki ostaneta doma. Se vidimo!«

Srečanje med RK Trimo Trebnje in RK Jeruzalem Ormož si lahko ogledate tudi na Facebook strani RK Trimo Trebnje, v petek, 11. septembra, ob 19.00.

LIGA NLB, 2. KROG:
Petek, 11. septembra, ob 19.00 (Športna dvorana Trebnje):
RK Trimo Trebnje – RK Jeruzalem Ormož