Novice

V Trebnje prihaja Ribnica

V petek, 23 . 11. 2012, ob 19.00 bo v športni dvorani Osnovne šole Trebnje odigrana  tekma 12. kroga 1. NLB Leasing lige za moške. V Trebnje prihaja RD Ribnica, ki je neposreden konkurent Trebanjcem v boju za končnico za prvaka .

Rokometno društvo Ribnica trenutno zaseda 7. mesto s štirimi zmagami, enim  remijem in šestimi porazi, medtem ko  je Trimo Trebnje na 5. mestu  s šestimi zmagami in petimi porazi. Trebanjci napovedujejo maksimalen pristop ter borbo za vsako žogo, saj si želijo Ribnici oddolžiti za poraz v prvem krogu. Navijači vabljeni!

Sašo Barle pred tekmo z Ribnico: “V petek nas čaka zelo pomembna tekma za uvrstitev v končnico za prvaka. Ribnica je naš neposredni konkurent in je že v prvem delu prvenstva pokazala, da ima izdelan sistem igre in ve kaj hoče. Kljub temu, da nas čaka težko delo, je zopet vse v naših rokah, nogah in glavah. Mislim, da nam bo s kvalitetnim treningom in taktično pripravo ter maksimalno borbenim pristopom uspelo prikazati všečno in kvalitetno igro, ki bi zadostovala za novo zmago in oddolžitev za poraz v Ribnici. Ravno tako pozivam vse navijače, da nam z glasno podporo s tribun pomagajo na začrtani poti k želeni uvrstitvi.”
Staš Skube pred tekmo z Ribnico: “Po osvojenih dveh točkah proti Krškem nas v petek čaka še težja tekma proti Ribnici. Ta tekma je zelo pomembna saj je to tekma z ekipo, ki je naš neposreden konkurent v boju za mesto v prvi šesterici. Upam na čim večjo podporo s tribun ter da se bomo gostom oddolžili za poraz v prvem krogu.”

1. NLB LEASING LIGA – 12. KROG:

Sreda, 21. november 2012:

ob 18.00: Krka – Maribor Branik

ob 19.00: Gorenje Velenje – SVIŠ Pekarna Grosuplje

ob 19.00: Cimos Koper – Krško

Petek, 23. november 2012:

ob 19.00: Trimo Trebnje – Ribnica Riko hiše

Sobota, 24. november 2012:

ob 18.00: Celje Pivovarna Laško – Jeruzalem Ormož

ob 19.30: Sevnica – Istrabenz Plini Izola

D. L.