Novice

V Trebnje prihaja portugalski Belenenses

Trebanjske leve v soboto, ob 19.00 čaka zelo pomembna tekma, saj je na sporedu povratni obračun s portugalskim prvoligašem Belenensesom. Moštvo ima s prve tekme nekaj zadetkov prednosti, a napredovanje nikakor še ni zagotovljeno. Pred 100 gledalci bodo fantje deležni podpore zvestih trebanjskih navijačev.

Trebanjci so uspešno pričeli tekmovalno sezono. Prejšnji vikend z odliko opravili delo na Portugalskem v Lizboni, v sredo na uvodni tekmi Lige NLB premagali RD Koper, zdaj pa je pred njimi še tretja tekma v tednu dni. Prihaja portugalski Belenenses.

Četrta najboljša zasedba minule sezone portugalskega prvenstva je v Trebnje prispela že v četrtek in bo v prihodnjih dneh nastanjena v novomeškem Hotelu Dolenj’c. Jutri jo čaka uvodni trening v trebanjski dvorani, v soboto pa bo šlo zares.

Prenos tekme bo tudi na trebanjski Facebook strani, v soboto, ob 19.00.

Žan Grojzdek, igralec RK Trimo Trebnje:
»Na prvih dveh tekmah smo obračuna odprli slabo, vendar se je na koncu obakrat dobro končalo. Zavedamo se da, lahko pokažemo še veliko več in prva priložnost za boljšo igro bo že v soboto. Z maksimalno zbranostjo in borbo gremo na zmago. Gremo Trimo!«

EHF LIGA – 1. KROG KVALIFIKACIJ (povratna tekma):
Sobota, 5. septembra, ob 19.00 (Športna dvorana Trebnje):
RK Trimo Trebnje – CF Belenenses – prenos na FB klubski strani

GREMO TRIMO!