Novice

V soboto prva domača tekma – prihaja Jeruzalem Ormož

Naša članska ekipa bo v soboto, ob 19. uri, odigrala prvo domačo tekmo v novi sezoni. K nam prihaja neugodna zasedba Jeruzalem Ormoža, ki jo vodi selektor slovenske mladinske reprezentance – Saša Prapotnik.

Trebanjci smo sezono začeli precej slabo. Prejšnji teden smo na prvi tekmi nove sezone rokometnega državnega prvenstva izgubili na gostovanje proti novincu v ligi – SVIŠ-u iz Ivančne Gorice (več o tekmi klikni TUKAJ).

Uroš Udovič se zaveda, da našo člansko ekipo čaka težko delo proti Jeruzalem Ormožu.

V soboto, ob 19. uri, bomo v domači dvorani OŠ Trebnje gostili neugodno zasedbo Jeruzalema Ormož, ki je v prvem krogu presenetljivo slavila proti Gorenju Velenju, z rezultatom 22:20. Ekipa, ki jo vodi selektor slovenske mladinske reprezentance, Saša Prapotnik, je v lanski sezoni osvojila solidno 8. mesto.

Kluba sta si nazadnje nasproti stala v lanski sezoni, ko smo bili pred domačimi navijači boljši z rezultatom 39:26, zadnji obračun prejšnje sezone pa je pripadel Ormožanom, ko so slavili z 28:27.

»V prvem krogu nove sezone se je vse odvilo po željah domačinov, nam pa nikakor ni steklo. Želeli smo si veliko več, ampak na srečo prihaja popravni izpit že to soboto. Verjamem v fante, da pred polno dvorano letos pokažemo, da se iz Trebnjega točk ne odnaša. Povabil bi vse navijače, da nam pomagajo premagati ekipo Ormoža, ki se je v sredo dokazala z zmago proti Gorenju Velenju. Obljubljam borbo in v tem primeru uspeh ne bi smel izostati,« je pred tekmo dejal levokrilni rokometaš, Uroš Udovič.

 

Na prvo domačo tekmo proti Jeruzalem Ormožu pa vas vabi tudi nekdanji član Jeruzalema – Gal Cirar:

NLB liga, 2. krog:

Že odigrano:

Sreda, ob 18.00:

RK Celje Pivovarna Laško – RD Urbanscape Loka 33:28 (18:11)

Četrtek, ob 20.15:

RK Maribor Branik – RD Koper 23:20 (12:9)

Sobota, ob 19.00:

RK Trimo Trebnje – RK Jeruzalem Ormož

RK Dol TKI Hrastnik – RK SVIŠ Ivančna Gorica

RD Riko Ribnica – MRD Dobova

Pan-Jan bo pokrovitelj prve domače tekme v novi sezoni

Sponzor prve domače tekme bo AVTOHIŠA PAN-JAN iz Ivančne Gorice in Trebnjega (www.panjan.si), ki vam nudi vse storitve s področja avtomobilizma. Od prodaje vozil znamke KIA in ŠKODA, do prodaje rabljenih vozil. Nudijo servisno delavnico za kvalitetno vzdrževanje, cenilno mesto, avtokleparstvo in avtoličarstvo za vse znamke vozil, tehnične preglede, zavarovanja in registracije vozil in še bi lahko naštevali.