Novice

wir:www.siol.net

V soboto proti močno okrepljenemu Vardarju

V soboto, 10. 8. 2013, ob 19.00 bo za trebanjske rokometaše že tretja pripravljalna tekma. Po dveh zmagah tokrat v Trebnje prihaja makedonski prvak Vardar, ki se je za letošnjo sezono močno okrepil in sestavil vrhunsko moštvo, ki bo nastopilo tudi v Ligi prvakov.

V Vardarju v letošnji sezoni nastopata tudi dva slovenskim navijačem  zelo znana igralca. To sta Matjaž Brumen, ki je odšel iz propadlega Kopra in Alem Toskič, ki je v prejšnji sezoni nastopal za celjsko moštvo. Po imenih mogoče najbolj izstopa Španec s priimkom Dušebajev, gre namreč za Alexa, ki je sin svetovno znanega igralca in sedaj trenerja Talanta Dušebajeva. Poleg teh treh imen pa naj jih naštejemo še nekaj, ki igrajo za Vardar: Pribak, Petrić, Marković, Karačić, Abutović, Lazarov, Rastvorcev, Dibirov in Čipurin. Trener njihove ekipe je Zoran Kastratovič.

Trener Trebanjcev Roman Šavrič od sobotne tekme pričakuje?

“Rezultatsko od tekme ne pričakujem nič. Želim, da nadgradimo stvari iz zadnjih tekem, popravimo pomanjkljivosti in povečamo stopnjo uigranosti. Zanima pa me tudi, kako bo ekipa odreagirala na realno premočnega nasprotnika, kako se bomo nosili s fizično in taktično močnejšo ekipo.”

Navijači vabljeni!

D. L.