Novice

V Škofji Loki za las prekratki

Sobota, 28.11.2015; Rokometaši Trima smo bili v Škofji Loki za las prekratki. Večji del tekme smo odigrali zelo dobro, manjkala pa je pika na i.

RD Urbanscape Loka : RK Trimo Trebnje   25 : 23 (10 :12)

RD Urbanscape Loka: Vrbinc 1, Rakovec, Šibanc 6, Gartner, Bogdanič-Jenko 4(3), Kavčič 7, Jesenko, Korošec, Dolenec 2, Cingesar 1, Bradeško, Pajntar, Rant, Bergant, Kete 4, Vrbinc.

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič 4, Florjančič 4, Murčehajič, Vencelj, Skol 2(1), Kotar 3(1), Sušin 4, Potočnik, Udovič 2, Sašek 4, Pernovšek, Mlakar, Grandovec T., Mikec, Brana (15 obr), Urbič.

Tekmo smo dobro začeli in povedni ter držali ritem. Obramba je odlično delovala in kmalu smo povedli za 3 (3:6). Nato je sledil rahel padec in domačini so ujeli priključek (6:7). Zopet je sledilo obdobje boljše igre, kjer smo izkoriščali dobro obrambo (dodajal je Potočnik, Brana je zaklenil gol) in pobegnili na +3. Ves prvi polčas smo tako držali vodstvo, na koncu pa na odmor odšli z +2.

Drugi polčas smo ponovno odšli na +3, nato pa domačinom dovolili ponoven priključek. Loka nas je ujela (igrali z dvema igralcema manj) in začel se je mrtvi tek. Domačini so prvič povedli sredi polčasa, najprej za gol, nato pa povišali vodstvo na +2 (18:16). Tokrat smo jih mi lovili, kar nam je tudi uspelo (19:19). Nato pa par napak v napadu in neizkoriščene priložnosti in Loka je zopet ušla na +2. Zadnje minute smo jih lovili, a žal smo imeli težko delo z igralcem manj. Dve minuti do konca smo se približali na -1, kaj več pa na koncu nismo mogli storiti.

Po tekmi je trener Trima Roman Šavrič dejal: “Težka tekma in na koncu nam je žal malo zmanjkalo za boljši izid. Lahko bi bilo tudi drugače. Smo pa od začetka priprav (od julija) bili ta teden prvič kompletni in postajamo veliko bolj resna ekipa. Žal imamo tak razpored, da take tekme igramo najprej v gosteh, kjer je težko zmagati. Ampak, po videnem, se nam obetajo precej boljši časi. Z optimizmom pričakujemo prihajajoče tekme. Čestitke Loki za zmago, mi pa smo bili zelo blizu.”

IMG_4887

RK Trimo Trebnje