Novice

V prvem polčasu izgubili tekmo

Nedelja, 14.9.2014; Rokometaši Trima smo zdesetkani gostovali v Ribnici in po slabem prvem polčasu izgubili tekmo proti boljši ekipi Riko Ribnici.

RD Riko Ribnica : RK Trimo Trebnje   24 : 19 (14:5)

RD Riko Ribnica: Leban 5(1), Fink 2, Atanasov, Merhar 1, Grebenc 5, Henigman 3, Skušek 3(2), Andoljšek, Pucelj 3, Knavs, Nosan 1, Klarič, Marković, Perovšek, Batinič 1, Košmrlj.

RK Trimo Trebnje: Jelovčan (9 obr), Zaplotnik, Femec, Skol 2(1), Kotar, Sušin 4, Željko, Baznik, Potočnik 5, Udovič, Sašek 2, Grandovec T. 2, Florjančič 4, Brana (4 obr), Urbič.

V Ribnico smo odpotovali precej oslablejni, saj so nam manjkali 4 igralci (Radelj, Murčehajič, Ferkulj, Grandovec M.). Posledično smo manj konkurenčni in to so odlični domačini znali kaznovati. Po izenačenem začetku (2:2) smo padli  v črno luknjo. Nismo zadeli iz čistih situacij (stative, skupaj smo jih imeli na tekmi kar 10), preveč izgubljenih žog in Ribnica je pobegnila na velikih +7. Nismo našli prave sedmerke, nič nam ni uspevalo. Manjkalo nam je izkušenj in mirne glave. Do polčasa se nismo sestavili in izid je bil visokih +9 za domačine.

V garderobi med polčasom smo se le nakako uspeli zbrati in začeli smo igrati rokomet, kot ga znamo. Razliko smo postopoma zmanjševali, igrali smo bolj zbrano. Klub vsemu smo imeli še nekaj težav z realizacijo (2 x 7m), obramba pa je delovala boljše. Na sredini drugega polčasa smo se približali na 5 zadetkov zaostanka, domačini so vzeli minuto odmora. Še naprej smo igrali bolje in v 49. minuti smo se uspeli približati na -3. Kazalo je na bolj napeto končnico, kot je bilo pričakovati. Tri gole smo zaostajali tudi 4 minute do konca, za kaj več pa nismo bili sposobni. Na koncu smo zasluženo izgubili za 5 zadetkov. Brez treh nosilcev igre smo na gostujočem igrišču pri taki ekipi nekonkurenčni. Tako je realno stanje, ki ga bo potrebno sprejeti in delati pozitivno naprej.

RK Trimo Trebnje