Novice

V prodaji sezonske vstopnice za novo sezono!

Dragi navijači in prijatelji trebanjskega rokometa,

V petek se začenja nova članska sezona 2019/20 s tekmo proti Jeruzalem Ormožu. S prenovljeno ekipo igralcev smo raven rokometa v Trebnjem, ki ima že 36-letno tradicijo, dvignili še višje in glede na potek avgustovskih priprav ta kaže še več borbenosti, vztrajnosti, ekipnega duha in želje po dokazovanju. Trebanjska dvorana bo tako letos še toliko bolj vroča in domače tekme bodo zagotovo zanimive ne glede na nasprotnika. Kot v preteklih sezonah bomo tudi letos v prvem delu spremljali 11 domačih tekem in v nadaljevanju še dodatnih 5 tekem. Naš letošnji cilj je, da se slednje igrajo z najboljšimi slovenskimi ekipami in da v se Trebnjem tudi v drugem delu sezone igra vrhunski rokomet. Torej 16 izjemno zanimivih tekem, ob tem pa lahko računamo tudi na kakšno izmed tekem pokala v primeru, da nas v žrebu doleti po rezultatih v preteklosti boljši nasprotnik.

Gradnja prave ekipe za sezono 2019/20 je potekala z zavedanjem, da je naša nova ekipa tista, ki bo tudi pri gledalcih zbudila pozitivno energijo, strast, navdušenje in željo po zmagi. In z željo, da bo naša dvorana kar najbolj polna že od začetka sezone, smo za vas pripravili posebno ponudbo.

Za ogled najmanj 16 tekem državnega prvenstva in morebitne dodatne pokalne tekme lahko kupite letno karto za le 50 EUR, ob tem pa dobite tudi majico kluba, kar je skoraj 40 odstotkov ceneje, kot če bi karte kupovali v redni prodaji.

Letno karto lahko rezervirate na tel. številki 031/787 861 ali preko emaila ziga@rktrimotrebnje.si ali pa jo kupite na prodajnem okencu na tekmi.

Navijajmo skupaj in se vidimo na tekmi!