Novice

FOTO: Uspešen nastop mladih rokometašev

V letošnjem šolskem letu  je potekala že deseta sezona projekta Rokomet moja igra, katerega sestavni del je tudi tekmovanje v mini rokometu. V prvem delu je bilo tekmovanje področno zasnovano, zmagovalci posameznih področij pa so se udeležili zaključnega festivala najboljših ekip.

img_1857V soboto 1.6.2013 je v Brežicah(športna dvorana Brežice) potekal zaključni festival v mini rokometu za dečke letnik 2002 in mlajši, na katerega se je uvrstilo 15 najboljših šol iz posameznih slovenskih regij. Naši učenci so igrali v skupini 3, kjer je bilo pet ekip. Igralni čas posamezne tekme je bil 12 minut. V skupini smo zasedli 2. mesto, premagali smo OŠ Ormož, OŠ Ig in OŠ Brežice, ter izgubili z OŠ Rače-Maribor. Letošnji festival v mini rokometu je bil zasnovan tako, da rezultati niso bili v ospredju in zato tudi ni bilo zaključnih bojev do zmagovalca. Poudarek je bil na druženju udeležencev in upoštevanju fair-play pravil.

Fantje so prikazali všečno in borbeno igro za kar jim čestitamo.

Festivala so se udeležili: Čulk Alen, Mlakar Gašper, Povše Tim, Rezelj Tim, Gaberc Miha, Verdinek Pirc Domen, Pate samuel, Kovič Oskar,  Vovk Žan, Brezovar Tilen, Peterle Gašper in Rajk Martin iz OŠ Mirna.

[nggallery id=94]

Marko Radelj