Novice

Trimo odnesel točki iz Dobove

Sobota, 31.10.2015; Rokometaši Trima smo iz Dobove odnesli obe točki. Po odličnem prvem polčasu in slabšem drugem smo v dramatični končnici le uspeli ubraniti prednost.

MRD Dobova : RK Trimo Trebnje  23 : 24 (8 :15)

MRD Dobova: Vojin 3, Miklavčič 5(2), Zafran, Rožman, Humek, Seferović 3, Toporišič, Kučič 2, Kaučič, Supančič, Koprivc 3(1), Ferkulj 5, Mlakar, Hotko 2, Baznik, Blaževič.

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič 5, Florjančič 4(2), Murčehajič 1(1), Vencelj, Skol, Kotar 2, Sušin 5, Željko, Sašek 2, Pernovšek, Grandovec M., Mlakar, Grandovec T. 5, Mikec, Brana (11 obr), Urbič.

Tekmo smo začeli zelo odločno in povedli kar z 6:0. Miti zgodnja minuta odmora domačinov ni pomagala. Še naprej smo igrali zelo dobro in povsem kontrolirali rezultat ter vodili za 8 zadetkov (2:10, 4:12). Nam je uspevalo praktično vse, zelo dobra je bila tudi obramba. Napad je bil raznovrsten in temu primeren je bil rezultat. Domačini niso prišli bližje kot na -6, polčas pa je v zadnji sekundi z golom zaključil Djurdjevič.

Drugi polčas pa kot bi prišli na drugo tekmo. Začeli smo zelo medlo, čisto drugače kot prvi polčas. Tokrat so domačini ujeli ritem in nam naredili delni rezultat 4:1. Nato smo le zaigrali malo bolje, a le za trenutek. Zopet so prišle slabe minute, kjer smo zapravljali 100 % priložnosti. Zadeli nismo niti iz sedemmetrovke in gosti so (smo jih) se vrnili v igro. Rezultat so uspeli izenačiti (17:17), nato pa celo povedli z 18:17. Vodstvo so še enkrat ponovili (19:18), nato pa smo se le zbrali. Naredili smo delni izid 4:0 in se zopet odlepili. A kot bi se zanalašč igrali z usodo, smo zopet igrali nespametno. V zadnjo minuto smo prišli z dvema zadetkoma prednosti in igralcem več. Po neumosti smo hitro prejeli zadetek in dobili še izključitev. Ostalo je še 35 sekund. Vzeli smo minuto odmora in se dogovorili za zadnji napad. Uspešno smo izpeljali kombinacijo in si priigrali najstrožjo kazen in domačini so dobili še dvo minutno kazen. Ostalo je 18 sekund. Sedemmetrovko nismo uspeli realizirati (Murčehajič), smo pa nato uspeli ubraniti zadnji napad. Domačini so imeli še devetmetrovko, a je niso izkoristili. Tako smo tekmo zmagali, tudi z malo sreče.

Po tekmi je trener Trima Trebnje Roman Šavrič izjavil: “Odličen prvi polčas, imeli smo tekmo pod kontrolo, nato pa sami vračamo nasprotnika nazaj v igro. Na koncu smo sicer zmagali, po moje, zasluženo, a se zopet močno igrali z živci nas vseh. Če uspemo, in verjamem da bomo, odpraviti ta nihanja v igri, bomo lahko konkurenčni. Čestitke fantom za odličen polčas in na koncu za to, da smo izvlekli tekmo na vročem gostovanju v Dobovi.”

IMG_4887

RK Trimo Trebnje