Novice

Trimo odigral prvo trening tekmo

Četrtek, 16.1.2014; Rokometaši Tima so odigrali prvo trening tekmo pred začetkom spomladanskega dela. Premagali so sosede iz Šmartnega z rezultatom 33:26.

RK Trimo Trebnje : Šmartno   33 : 26 (18:14)

RK Trimo Trebnje: Korelec 3, Femec 1, Radelj 5, Murčehajič, Ratajec 2, Skol 3, Sušin 3, Rojc 5, Udovič 1, Baznik 1, Ferkulj 1, Grandovec Maj 1, Grandovec Tevž 4, Florjančič 2, Kristan 1, Saje (5 obr), Brana (6 obr).

RK Šmartno: Berdajs, Poglajen, Šmejc 8, Muratovič, Gradišek 2, Bučar 1, Novak 1, Cestnik 3, Pregelj 2, Justin 4, Ribarič, Avsec 3, Močnik 1.

Za rokometaši Trima je prva trening tekma. Manjkal je vratar Ferlin, ki ima po reprezentančni akciji še prosto, v kadru pa je bilo 17 igralcev. Tekma je služila za v naprej določene naloge, za katere smo se dogovorili. Prav tako so imeli igralci že v naprej določeno minutažo. Menjavali so se na vsakih 10 minut, tako da so na igrišče stopale različne postave. Zadovoljni smo z izidom in pristopom vseh igralcev. Naloge so bile v večini izpolnjene, za prvo tekmo pa je bilo za pričakovati malo več napak.

Že danes pa nas čaka druga trening tekma, ko v goste prihaja reprezentanca Kuvajta. Tekma se prične ob 18:30, Trimo pa bo v polni postavi, tudi z reprezentančnim vratarjem Ferlinom.

vir:www.siol.net