Novice

Trimo kar namučil Celjane

Sobota, 14.12.2013; Rokometaši Trima smo morali priznati premoč Celjanom, potem, ko smo se dostojno upirali 50 minut.

RK Trimo Trebnje : RK Celje Piv. Laško   20 : 28 (9:13)

RK Trimo Trebnje: Korelec 1, Femec, Radelj 1, Murčehajić, Ratajec 5(1), Čeh 1(1), Ferlin (17 obr-3 x 7m), Skol 1, Sušin, Rojc 2, Baznik, Ferkulj 3, Grandovec T. 4, Florjančič 2, Brana, Urbič.

RK Celje Piv. Laško: Lesjak, Žuran, Janc 2, Razgor, ranevski 1, Skube 4, Poteko 4, Skok, Praznik, Slišković 7(1), Potočnik, Čavor, Zelenović 2, Žabič 1, Lekai 2, Žvižej 5.

V Trebnjem se je odvijala lepa rokometna tekma. Obe ekipi sta bili borbeni in motivirani, dvorana je bila polna in navijači so lahko uživali v tekmi. Bolje so pričeli Celjani, ki so povedli z 2:0. Trimo je vrnil udarec in izenačil. Nato se je do polovice polčasa odvijal enakopraven dvoboj, nato pa so Celjani uspeli realizirati svojo premoč in povedli za 3. Do polčasa so nato gostje imeli igro pod kontrolo, na polčas pa se je odšlo z zmerno razliko štirih zadetkov.

Drugi polčas so bolje začeli Trimovci, ki do zmanjšali zaostanek na -3. Nato pa, ob dobrih posredovanjih Ferlina, nekajkrat prišli v situacijo za znižanje rezultata na -2, a ni šlo. Nato se je odvijal mrtvi boj za prevlado, prednost je bila konstantna od 3 do 5 zadetkov. Ferlin je branil odlično (3 x 7m) in držal domačine med živimi. Vse do 52. minute smo dihali za ovratnik Celjanom, ki pa so v končnici le (dokončno) uspeli streti borbeni Trimo.

RK Trimo Trebnje