Novice

Trimo boljši od sosedov iz Sevnice

Spomladanski del prvenstva se je začel po željah Trima, saj so po pričakovanju premagali sosede iz Sevnice.

RK Trimo Trebnje : RK Sevnica      33 : 27 (19:12)

RK Trimo Trebnje: Femec 1, Lukanc 3(1), Radelj, Paladin 3, Ratajec 4, Čeh 1(1), Ferlin (10 obr), Skol, Sušin 2, Saje (1 obr), Rojc 6, Zoran, Skube 3(1), Grandovec 3, Garcia 7, Brana (5 obr).

RK Sevnica: Stegne, Dražetič 5(2), Gorenjak 1, Krnc 2, Plazar 3, Djurdjevič 1, Ošlovnik, Kozole A. 1, Božič, Kolman 1, Zaponšek, Kuhar 6(2), Kozole R., Pernovšek 1, Nered 6.

Rokometaši Trima smo nadaljevanje prvenstva začeli z zmago, ki smo jo tudi pričakovali. Tekmo smo vzeli dovolj resno in zavzeto, da dvomov o zmagovalcu ni bilo. Sicer je bilo na začetku prisotnih nekaj napak (zgrešene sedemmetrovke), a je dobra obramba poskrbela za varno razliko. Trimo je vodil celo tekmo, od začetka do konca. Izkazali so se vsi igralci, prav vsi so dobili minutažo, razen kapetana Radlja, ki še okreva po operaciji kolena (Korelec je manjkal zaradi bolezni). Že v prvem polčasu, ko se je naredila dovolj velika razlika, so v igro vstopili mlajši igralci. Podobno sliko smo videli tudi v drugem polčasu, ko so se minute delile med vse igralce. Prvi nastop za člansko ekipo je zabeležil mladinec Čeh Miha, ki je tudi dosegel svoj prvi gol. Najvišja razlika je znašala +10 (31:21), na koncu smo zmagali za 6 golov. Strelsko je bil najbolj razpoložen španec Alberto Garcia in Blaž Rojc, izkazala sta se tudi vratarja Ferlin in Brana. Zmaga je lahko dobra popotnica za nadaljevanje prvenstva, seveda ob dobrem in zavzetem delu.

RK Trimo Trebnje

[nggallery id=44]