Novice

Tretji teden priprav za nami

Ponedeljek, 17.8.2015; Rokometaši Trima smo opravili še tretji teden priprav. Tudi tokrat smo trenirali dvakrat dnevno in odigrali dve trening tekmi.

Imeli smo nekaj manjših težav z poškodbami, po svojem programu so trenirali Skol, Brana in nekaj mladincev. Zato smo na tekmo v Dobovo prišli samo z devetimi igralci, predčasno pa se nam je pridružil vratar Urbič. Na tekmi z Dobovo smo poizkusili z novo obrambno različico, ki pa se ni najbolj posrečila, zato smo tekmo zasluženo izgubili. Naredili smo preveč napak (nekaj upravičenih zaradi utrujenosti, nekaj pa neupravičenih), hkrati pa nismo imeli  premalo igralcev za rotacijo. Že naslednji dan smo odigrali tekmo z beloruskim prvakom, ekipo Meshkov Brest. Tukaj smo pokazali drugačno luč, odigrali standardno obrambo in s standardno postavo. Verjetno tudi zaradi delnega podcenjevanja Belorusov smo polčas tekme dobili za gol. Na koncu smo tekmo pričakovano izgubili (Meshkov je odigral bolje, mi tudi z rezervisti), a odnos do tekme je bil pravilen.

Čaka nas še dosti dela, predvsem na uigra-vanju. V prihajajočem tednu bomo več časa posvetili rokometnemu delu in tako to poizkušali testirati na novih dveh tekmah. V Trebnjem bomo v torek odigrali tekmo s SVIŠ-em, v sredo pa v Novem mestu s Krko. Upamo, da bomo lahko igrali čim bolj kompletni, glavno pa bo kljub vsemu, da bomo kompletni do začetka lige, kar je za nas najpomembneje.

11165306_1575722599349070_8891324768426056459_n

RK Trimo Trebnje