Novice

Trebanjski rokometaši v Velenje brez bele zastave

6. krog končnice za prvaka za Trebanjce prinaša še zadnji obračun proti prvim favoritom za osvojitev državnega naslova, rokometašem Gorenja iz Velenja. V vseh dosedanjih dvobijih v tej sezoni so slavili velenjski rokometaši, ki so tudi tokrat izraziti favoriti. Vendar pa tudi trebanjski rokometaši ne nameravajo brez borbe prepustiti dveh točk domačinom. Ob kvaliteti, ki pri Trebanjcih ni sporna, bo važen predvsem pristop in veliko srce ter pameten pristop k zaustavljanju fizično precej močnejših velenjskih rokometašev. V nasprotnem primeru se lahko kaj hitro ponovi tekma iz Celja.

img_1600Stanje s poškodbami se ni bistveno izboljšalo od prejšnjega tedna. Še vedno se Paladin in Garcia ukvarjata s poškodbo prsta, težave s hrbtom ima zopet Ferlin. Tudi nekaj mladincev, ki so v tem trenutku pomembni predvsem zaradi dobrega treninga, se ukvarja z boleznimi in poškodbami. Zelo verjetno pa bo lahko zaigral Rojc, ki je odpravil poškodbo noge.

Za konec naj zapišemo samo še podatek, da Trebanjci, odkar je njihov trener Vajdl, na uradni tekmi niso premagali samo še velenjskih rokometašev od prvoligaških klubov. Mogoče pa ta statistični podatek še dodatno vzpodbudi Trebanjce. Tekma se bo igrala v Rdeči dvorani v Velenju v petek, 26. aprila, ob 19 uri. Rezultat lahko v živo spremljate tudi na Twiterju.