Novice

Trebanjski levi sporočajo: Gremo na Portugalsko!

Članska ekipa je v 28-članski zasedbi v sredinih zgodnjih jutranjih urah opravila testiranje za COVID-19 pred odhodom v Lizbono. Rezultat testov je tudi uradno določil, da trebanjski levi z vsemi negativnimi rezultati potujejo na Portugalsko!

V zadnjih dneh je bilo veliko komplikacij zaradi testiranja na koronavirus, ki ga pred odhodom na evropsko gostovanje zahteva Evropska rokometna zveza. Trebanjci so testiranje opravili v sredinih zgodnjih jutranjih urah, rezultati pa so pokazali, da je celotna ekipa negativna in se v četrtek dopoldne podaja na Portugalsko!

Trebanjski levi bodo v četrtek zjutraj opravili še en trening, nato pa se podajajo na letalo iz ljubljanskega letališča Brnik. Najprej bodo leteli proti nemškemu Frankfurtu, nato jih čaka še triurni let v Lizbono, kamor je predviden prihod načrtovan okoli polnoči.

V petek se bodo privadili na teren in spoznali portugalsko prestolnico, v soboto ob 19.00 po slovenskem času pa je na sporedu prva evropska preizkušnja po desetih letih, in sicer z Belenensesom. Obračun bo na voljo spremljati tudi v živo na naši Facebook klubski strani.

EHF LIGA, 1. KROG KVALIFIKACIJ (PRVA TEKMA):
Sobota, 29. avgusta, ob 19.00 (po slovenskem času):
CF os Belenenses – RK Trimo Trebnje