Novice

Trebanjski levi se vračajo na delo

Zasedba trebanjskega Trima se je nekaj dni zaradi zdravstvenih težav znašla na stranskem tiru, v ponedeljek dopoldne pa se ponovno zbrala v dvorani. Trebanjski levi bodo dvakrat dnevno trenirali po začrtanem programu, z izjemo trojice slovenskih članskih reprezentantov – Uroša Zormana, Gregorja Potočnika in Tima Butkovca. Slednji bo v dopoldanskih urah vodil kondicijske treninge Trebanjcev.

Trebanjski rokometaši so bili ob torkovi odpovedi tekme z Rhein-Neckar Lӧwnom primorani oditi za dober teden dni v karanteno, ki so jo končali prejšnji teden ter nekaj dni opravili treninge na daljavo. Danes se je ekipa ponovno zbrala v dvorani, a nekoliko oslabljena. Gregor Potočnik, Uroš Zorman ter Tim Butkovec so del slovenske izbrane vrste.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Z ekipo prav tako ne trenirata Darko Cingesar (slovenski reprezentant) ter Dino Hamidović (bosanski reprezentant), katerima so simptomi za koronavirus izginili šele pred nekaj dnevi.

Ta teden bodo trebanjski levi treniral dvakrat dnevno. Dopoldne bo predvsem poudarek na kondicijski pripravi pod vodstvom Tima Butkovca, popoldne pa bo pomočnik trenerja Marko Mežnaršič prevzel rokometni del.

Tim Butkovec, kondicijski trener RK Trimo Trebnje:
»Fantje so s treningi pričeli šele prejšnji teden, zato se bomo te dni na dopoldanskih treningih posvetili predvsem telesni pripravi. Pred nami je naporen ritem novembrskih tekem, zato se moramo nanje čim bolje pripraviti, tako rokometno kot tudi telesno.«

FOTOGALERIJA PONEDELJKOVEGA DOPOLDANSKEGA TRENINGA: