Novice

Trebanjski levi pripravljeni na obračun v Lizboni

Rokometaše RK Trimo Trebnje v soboto, ob 19.00 (po slovenskem času) čaka prva tekma prvega kola kvalifikacij za EHF ligo. Nasproti jim bo stala četrta najboljša zasedba minule sezone portugalskega prvenstva, in sicer lizbonski Belenenses. Fantje so včeraj v poznih večernih urah prispeli v portugalsko prestolnico, danes pa jih ob aktivaciji čaka še zadnji trening pred prvo evropsko tekmo po dolgih 3843 dneh.

Trebanjci so se na pot izpred trebanjske športne dvorane podali včeraj po dopoldanskem treningu. Sprva so z avtobusom odpotovali na ljubljansko letališče Jožeta Pučnika, nato se z letalom odpravili v Frankfurt, po šestih urah čakanja v Nemčiji pa opravili let v Lizbono. V hotel so prispeli okoli polnoči (po portugalskem času).

Danes je po zajtrku sledil počitek, ob 12.30 aktivacijski trening, nato pa bo moštvo Uroša Zormana še zadnjič pililo taktiko pred uvodno evropsko preizkušnjo proti portugalskemu Belenensesu. Prenos tekme bo na voljo na naši Facebook klubski strani ali v Trebnje pri Hotelu Opara in lokalu Pri Dedu.

David Didovič, igralec RK Trimo Trebnje:

EHF LIGA, 1. KROG KVALIFIKACIJ (PRVA TEKMA):
Sobota, 29. avgusta, ob 19.00 (po slovenskem času):
CF os Belenenses – RK Trimo Trebnje – PRENOS NA FB RK TRIMO TREBNJE