Novice

Trebanjski levi odhajajo na priprave v Kranjsko Goro

Pred člansko zasedbo trebanjskih levov je osemdnevni cikel avgustovskih priprav v Kranjski Gori. Danes se je na pot proti severozahodu države podalo 19 igralcev, skupaj s sedemčlanskim strokovnim štabom. V torek bo na sporedu tudi prva pripravljalna tekma proti zasedbi SC Ferlacha. 

Za četo Uroša Zormana je že dober teden priprav na novo tekmovalno sezono. Uvodoma so se zbrali prejšnji ponedeljek, zdaj pa se po desetih dneh podajajo na osemdnevne priprave v Kranjsko Goro, kjer bodo dvignili kondicijsko pripravljenost in rokometno igro na višji nivo. Fantje bodo drugo leto zapored bivali v Hotelu Kompas, ki nudi odlične pogoje za treniranje in nastanitev.

V okviru osemdnevnih priprav moštvo čakata še nedeljski t.i. teambuilding ter torkova pripravljalna tekma proti avstrijskemu prvoligašu Ferlachu.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“Namen priprav v Kranjski Gori bo dvigniti nivo kondicijske pripravljenosti in rokometne igre, saj se uvodna evropska tekma proti Dancem že bliža. Hkrati je to obdobje namenjeno tudi povezovanju igralcev in vzpostavitvi ekipnega duha.”

Urh Brana, vratar RK Trimo Trebnje:
“Tudi letos odhajamo na priprave v Kranjsko Goro. Tam bomo dvignili kondicijsko pripravljenost ter rokometno igro dvignili na čim višji nivo, da se pripravimo za začetek sezone, ki bo zelo naporna. Prav tako se bomo z ekipo družili celoten dan, kar bo pripomoglo, da se še dodatno povežemo in skupaj pridemo do zastavljenih ciljev.”

SEZNAM IGRALCEV – PRIPRAVE 2021 (Kranjska Gora):
VRATARJI:
Urh Brana, Aljoša Čudič, Lazar Sredanović;
LEVA KRILA: Uroš Udovič, Staš Jovičič-Slatinek, Luka Florjančič;
LEVI ZUNANJI: Gregor Potočnik, Toše Ončev, Gašper Horvat;
SREDNJI ZUNANJI: Marko Kotar, Lovro Višček, Alen Čulk;
DESNI ZUNANJI: Mihajlo Radojković, Veljko Stanojević;
DESNI KRILI: Gal Cirar, Filip Glavaš;
KROŽNI NAPADALEC: Lan Grbić, David Didovič, Miodrag Ćorsović.

STROKOVNI ŠTAB:
TRENER:
 Uroš Zorman;
POMOČNIK TRENERJA: Marko Mežnaršič;
TRENER VRATARJEV: David Imperl;
KINEZIOLOG: Rudi Slobodnik;
KONDICIJSKI TRENER: Tim Butkovec;
MASER/EKONOM:
 Maj Grandovec;
PR – STIKI Z JAVNOSTMI: Dominik Pekeč.