Novice

Trebanjci pred domačo publiko s Slovenj Gradcem

Rokometaše Trima na zadnji prvenstveni tekmi v letošnjem koledarskem letu čaka obračun s Slovenj Gradcem, ki je na gostujočem terenu presenetil že kar nekaj tekmecev. Obeta se zanimiva borba, glavni cilj Trebanjcev pa je potrebno popraviti vtis s prejšnjega gostovanja na Hardeku.

Trebanjci v prejšnjem kolu zagotovo niso bili ravno zadovoljni po gostovanju na Hardeku, ko so domačemu Ormožu morali priznati premoč. Ekipa je skupaj s strokovnim štabom odločena, da vtis popravi na prihajajoči tekmi proti novincu iz Slovenj Gradca in potrdi, zakaj se želi vrniti na zmagovalne tirnice.

 

Korošci imajo v svojih vrstah kar nekaj odličnih in izkušenih posameznikov, ekipa pa se je v zadnjih tednih okrepila tudi z izkušenim organizatorjem Borutom Ošlakom ter talentiranim srbskim krožnim napadalcem Vukom Milenkovićem. Slovenjgraško moštvo je v prejšnjem kolu izgubilo na gostovanju v Ribnici.

»Tekma s Slovenj Gradcem bo podobno kot ostale tekme zelo zahtevna. Korošci so letos velikokrat presenetili že nekaj domačinov, zato bomo morali prikazati pravi obraz in v tekmo vstopiti maksimalno. Naši zvesti navijači, ki nam vedno stojijo ob strani, so bili na zadnji tekmi v Ormožu razočarani in oddolžiti se jim moramo z zmago,« je pred tekmo dejal levičar Gal Cirar.

Srečanje med Trimom in Korošci se v petek, 6. decembra prične ob 19.00, s prenosom na trebanjski Facebook strani.

Liga NLB, 13. krog:
Petek, 6. decembra, ob 19.00 (Športna dvorana OŠ Trebnje):
RK Trimo Trebnje – RK Slovenj Gradec

SPONZOR TEKME: