Novice

Trebanjci na Hardeku prvič po maju 2018

Rokometaši trebanjskega Trima bodo drugo polovico rednega dela Lige NLB začeli na gostovanju pri ormoškem Jeruzalemu, ki je ob koncu prejšnjega meseca v uporabo znova dobil domačo dvorano Hardek, katero so dlje časa prenavljali. Levi ne podcenjujejo tekmeca, a v Prlekiji ciljajo na zmago.

Trebanjci so dobro odigrali prvo polovico rednega dela domačega rokometnega prvenstva, vendar je prostora za večji uspeh še ogromno. Prekratki so bili sicer proti Celju Pivovarni Laško, Riku Ribnici in Gorenju Velenju ter remizirali z Butan Plin Izolo, a to je zadostovalo za trenutno tretje mesto na prvenstveni lestvici in osvojenih 15 točk.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Izbranci Ivana Vajdla se bodo na povratni tekmi prvega kola Lige NLB pomerili na zelo zahtevnem terenu. Odšli bodo na gostovanje v Ormož na Hardek, kjer so nazadnje na zadnji prvenstveni tekmi sezone 2017/2018 primorali priznati premoč domačinom z 28:27. Tokrat si vsi igralci, na čelu s strokovnim štabom želi drugačen razplet.

»V soboto nas čaka težka tekma z Ormožem, ki je vedno neugoden tekmec, predvsem na domačem parketu. Verjamem, da z borbo lahko pridemo do ugodnega rezultata. Obljubimo, da bomo pustili srce na igrišču in se borili, da bosta dve točki odšli v Trebnje,« pred gostovanjem meni organizator igre Marko Kotar.

Srečanje med Ormožani in Trebanjci se v soboto, 30. novembra prične ob 19.00.

Liga NLB, 12. krog:
Sobota, 30. novembra, ob 19.00 (Športna dvorana Hardek, Ormož):
RK Jeruzalem Ormož – RK Trimo Trebnje

PRIHOD NA TEKMO S SLOVENJ GRADCEM POTRDI TUKAJ: