Novice

Tim Rozman tri sezone v Trimu Trebnje

RK Trimo Trebnje je podpisal triletno pogodbo z Timom Rozmanom. Tim (18 let, 192 cm), ki igra na položaju desnega zunanjega igralca, prihaja iz Krškega. Zadnji dve sezoni pa je prebil v Nemčiji, kjer je igral na mladince Füchse Berlina. Tim je tudi član kadetske reprezentance Slovenije.

Izjave po podpisu pogodbe:

Anton Janc, predsednik UO RK Trimo Trebnje:

Uspeli smo se dogovoriti z zelo perspektivnim mladim igralcem. Glede na to, da smo se dogovorili za triletno sodelovanje, bo Tim lahko del ambiciozne ekipe, ki bo v prihodnjih sezonah predstavljala resen izziv vsem ekipam prve slovenske lige.

Tim Rozman:

Po času v Nemčiji, kjer sem igral za mladinsko ekipo Füchse Berlin, sem vesel, da imam priložnost igrati v prvi slovenski ligi kot mladi igralec. Želim se razviti in izboljšati, da izpolnim svoje sanje postati profesionalni rokometaš. V Trebnjem bom imel profesionalno okolje, ambiciozen klub in priložnost za začetek študija in igranja rokometa na visoki ravni. Z veseljem se veselim naslednjih treh sezon in novega izziva.

Roman Šavrič, trener RK Trimo Trebnje:

Naša ekipa nujno potrebuje še enega levičarja, ker smo na tem položaju podhranjeni. Ko smo s Timov vzpostavili kontakt, so pogovori potekali postopno. Ugotovili smo, da imamo dovolj skupnih interesov, da lahko sodelujemo. Tim za svoja leta deluje izredno zrelo in je ambiciozen igralec. Verjamem, da se bo razvil v vrhunskega igralca, hkrati pa nam pomagal k uresničitvi naših – skupnih ciljev.

20170626_203950-2

RK Trimo Trebnje