Novice

Tekma z RK Jeruzalem Ormož ob 20.00

🚨🔥🤾‍♀️DAN ZA TEKMO🤾‍♀️🔥🚨

Danes v Trebnje prihaja ekipa RK Jeruzalem Ormož, ki se bori z Mariborom za končno 7. mesto, uvrstili pa so se tudi na zaključni turnir Pokala Slovenije, ki ga bodo gostili v Ljutomeru 21. in 22. aprila. Trebanjci potrebujejo zmago, saj v ligi za obstanek še niso zmagali. Verjamemo, da je že skrajni čas za to!!!

Luka Florjančič:”Žal nas v zadnjem obdobju zelo pestijo poškodbe, kar nam je onemogočalo izvedbo kvalitetnih treningov. Zato smo poiskali pomoč v mladinskem pogonu in sta se k treningom priključila dva mladinca: Amadej Jerlah in Jan Redek. V zadnjem času je naša igra zelo napredovala tako v obrambi kot v napadu, kar se odraža na treningu. Zelo pomemben bo začetek tekme in menim, da se nam ob čvrsti igri v obrambi in zbrani igri v napadu obeta dobra tekma. Vabim vse navijače, da nas pridejo v čim večjem številu spodbujat na današnjo tekmo!”

Luka Pernovšek:”Ekipo že zelo dobro poznamo in mislim, da s presenečenjem iz njihove strani nebi smeli imeti težav. Treniramo dobro, vzdušje je odlično, vsi smo željni novega dokazovanja, predvsem pa si želimo, da v ligi za obstanek zabeležimo prvi dve točki. Ob tem pa bi povabil vse navijače, da nas pridejo podpreti in nam s tem pomagajo do tako želene zmage.”

Sponzor tekme bo dimnikarska služba O.R. Inženiring (http://www.or-ing.si/), ki bo poskrbela za nagradno igro med polčasom.

Se vidimo, ob 20.00, v dvorani OŠ Trebnje!!!