Novice

Tekma z Alžirijo prijateljsko brez zmagovalca

Petek, 14.6.2013; Prijateljska tekma z reprezentanco Alžirije se je končala prav tako prijateljsko – z remijem. Rezultat je bil 30:30, polčas so dobili Trebanjci z 15:14.

RK Trimo Trebnje : Alžirija    30 : 30 (15:14)

RK Trimo Trebnje: Brana (4 obr), Saje (2 obr), Djurdjevič 3(1), Femec, Ferkulj 1, Florjančič 2, Grandovec T. 2, Korelec 3, Radelj 4, Ratajec 1, Rojc 2, Čeh, Skol 5(1), Sušin 5(1), Udovič 2.

Alžirija: Hadjaidji 2, Berriah 10, Hatgoud 9, Kerbouche, Bousmal, Benmeni, Galeb 1, Layadi, Remili 3, Cheikh, Zouaoui 3, Benali 2, Zamoum.

Trimo je za zadnje dejanje sezone odigral prijateljsko tekmo z reprezentanco Alžirije. Tekma, ki ni imela rezultatskega naboja, se je končala brez zmagovalca. V začetku tekme so imeli rahlo pobudo gostje, ki so trikrat povedli za gol, nato pa je Trimo preobrnil rezultat. Uspel je povesti za tri zadetke (10:7, 11:8), nato pa zamenjal praktično celo postavo. Tako so priložnost dobili vsi igralci, igrala pa se je obramba 6-0. Trimo je do polčasa ohranil prednost (15:14), a tekma je bila še naprej odprta.

Drugi polčas se je zopet začel v drugačni postavi ter z obrambno postavitvijo 5-1. Preizkušali smo različne variante z različnimi igralci, zopet so vsi dobili priložnost. Razlika se je na začetku polčasa povečala na +4 (19:15), obramba z protinapadi je dobro delovala. Nato so prišle slabše minute (dva igralca manj) in Alžirci so to izkoristili ter izenačili na 20. Nato sta se obe ekipi izmenjevali v vodstvu, Trimo pa je v določenem trenutku zopet našel uigrano postavo in povedel (28:24). Igra z igralcem manj je bila slabša, gostje so s presingom uspeli ujeti priključek in v zaključek tekme smo odšli poravnani. Dve minuti pred koncem so Alžirci povedli za gol, Trimo je uspel izenačiti. Zadnjih 6 sekund je imel Trimo priložnost za zmago, a sodnika se nista odločila za sedemmetrovko in rezultat je ostal neodločen. Z prikazanim smo bili lahko zadovoljni, odpraviti pa bo potrebno nekaj slabosti, za kar bo avgusta še dovolj časa.

RK Trimo Trebnje

[nggallery id=99]