Novice

Strokovni štab z dvema novincema

Trebanjski klub bo v novi sezoni računal tudi na dva novinca v strokovnem štabu. Maserju Maju Grandovcu se bo pridružil terapevt Rudi Slobodnik, vlogo kondicijskega trenerja pa prevzema Tim Butkovec.

Uroš Zorman je od včerajšnjega dne uradno novi trener RK Trimo Trebnje, a ob sebi bo imel dodobra okrepljen strokovni štab. Pomočnik trenerja ostaja Marko Mežnaršič, maser bo še naprej Maj Grandovec, medtem ko bosta del članske ekipe odslej tudi Tim Butkovec in Rudi Slobodnik.

Butkovec je že dve sezoni del trebanjskega kluba, in sicer kot kadetski trener. Po novem prevzema vlogo kondicijskega trenerja članske ekipe, medtem ko Rudi Slobodnik postaja novi terapevt kluba. Zanimivo, strokovni štab bo odslej imel tri člane slovenske moške reprezentance – Uroš Zorman (pomočnik selektorja), Rudi Slobodnik (fizioterapevt) in Tim Butkovec (videoanalitik).

Rudi Slobodnik, novi terapevt RK Trimo Trebnje:
»Občutki ob prihodu v klub so odlični. Vodstvo kluba je sestavilo kvalitetno ekipo. V veselje mi bo delati z njimi. Mislim, da je Uroš Zorman, s katerim se poznava že iz reprezentančnih akcij, prava oseba, ki bo dala neko novo, evropsko dimenzijo. Veselim se prihajajoče sezone in verjamem, da bomo uspešno zastopali barve Trima.«

Tim Butkovec, novi kondicijski trener RK Trimo Trebnje:
»V čast in veselje mi je sodelovati z Urošem Zormanom in člansko ekipo. Stremel bom k čim boljši telesni pripravi igralcev. Poleg državnega prvenstva bomo imeli tudi tekme po Evropi, tako da bo ritem naporen, vendar nam z dobrim delom in pravo energijo uspehi ne uidejo.«

STROKOVNI ŠTAB RK TRIMO TREBNJE – SEZONA 2020/2021:
TRENER:
Uroš Zorman
POMOČNIK TRENERJA: Marko Mežnaršič
MASER: Maj Grandovec
FIZIOTERAPEVT: Rudi Slobodnik
KONDICIJSKI TRENER: Tim Butkovec