Novice

Starejši dečki še vedno krojijo vrh lestvice v skupini CENTER II

SDB; RK SVIŠ – RK Trimo Trebnje 16:33 (8:19)

Za RK Trimo so igrali: Jarc, Lovše 2, More 4, Cesar, Udovič 1, Mavec 4, Kaplan 3, Redek 3, Mežnaršič, Simončič 3, Kresal, Krištof 1, Krevs 2, Kanc 9, Ratajc 1, Tratar.

Dopoldne so starejši dečki A in B odšli na gostovanje v Ivančno Gorico. Obe ekipi, ki jih vodi trener Marko Radelj sta uspešno zastopali barve trebanjskega kluba in si na račun vpisali nov par točk.

Uvodoma so se na peti tekmi v letošnji sezoni predstavili rokometaši ekipe SDB, ki so od samega začetka tekme narekovali oster tempo igre, ki pa mu domačini niso sledili. Razigrani Trebanjci so prikazali dovolj zrelosti in znanja ter kljub visoki prednosti v igri niso popuščali. Gostiteljem so povzročali nemalo težav in jim na koncu prizadejali četrti zaporedni poraz v sezoni. Ekipa SDB ima tako po petih tekmah štiri zmage in poraz, na lestvici skupine CENTER II pa zanesljivo ohranjajo prvo mesto.

 

SDA; RK SVIŠ – RK Trimo Trebnje 19:28 (10:13)

Za RK Trimo so igrali: Marn, Mohorčič, Gazvoda 10, Zorman 2, Redek, Rajk 1, Udovič 2, Kanc 6, Gnidovec, Strmec 3, Smolič 4.

Po uspehu starejših dečkov B so do druge zaporedne zmage v skupini CENETR II prišli tudi leto starejši igralci, ekipa starejših dečkov A, ki so v tekmo s Svišem vstopili dovolj zbrani in motivirani. Varovanci trenerja Marka Radlja so uspešno diktirali potek srečanja in na odmor odšli s prednostjo treh zadetkov ( 10:13). Do zadnjega sodniškega žvižga so mladi levi uspeli prednost še povečati in tekmo zanesljivo pripeljali h koncu. Končni rezultat tekme je bil 19:28.

Nad uspehom svojih varovancev je bil upravičeno ponosen tudi trener Marko Radelj. » Čestitam fantom za prikazano igro. Veseli me, da so se vsi rokometaši pri mlajši ekipi SDB vpisali med strelce, odlično delo sta med vratnicama opravila tudi oba vratarja. Kljub visoki zmagi fantov iz ekipe SDA pa menim, da je v igri še veliko rezerv. Še enkrat čestitke in le tako naprej«.

Naslednjo tekmo bo ekipa SDB odigrala v domači dvorani, ko v goste prihaja ekipa RK Črnomelj, medtem ko bodo starejši dečki A prav tako pred domačim občinstvom odigrali srečanje proti vrstnikom iz Rokometnega kluba Krško.