Novice

Sezono zaključili z zanesljivo zmago

Nedelja, 24.4.2016; Rokometaši Trima smo po zadnji domači zmagi uspeli sezono zaključiti z zmago tudi na gostovanju. Z boljšo igro v drugem polčasu smo zanesljivo zmagali in sezono končali na 9. mestu.

RK Slovenj Gradec : RK Trimo Trebnje  23 : 32 (14:14)

RK Slovenj Gradec: Zbičajnik, Bulovič 3, Banfro 1, Suholežnik 2, Kašnik, Levc, Humek, Dujmovič 2, Hartman 3, Voršič 1, Šol 8(5), Krevs, Bulovič, Podstenšek, Štrumpfl 2, Soldo.

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič 10(3), Florjančič 1, Murčehajič 4(1), Grandovec T., 2, Vencelj (2 obr), Skol 1(1), Kotar, Sušin 5, Potočnik 1, Udovič 3(2), Sašek 3, Pernovšek 1(1), Grandovec M. 1(1), Mlakar, Brana, Urbič (11 obr).

Tekmo smo dobro odprli, predvsem v napadu, kjer je dobro igral Djurdjevič. Povedli smo z 8:3, s tem da smo imeli še nekaj rezerv v obrambi. Ker obrambo nismo uspeli dvigniti na nivo napada, so se domačini začeli približevati. Posledično je padla koncentracija tudi v napadu in domačini so se vztrajno približevali. Po polčasa so nas povsem ujeli in izenačili na 14.

Drugi polčas smo začeli bolje v obrambi, čeprav so prvi gol (in edino vodstvo) dosegli domačini.To se je takoj poznalo. Zopet smo kmalu povedli in rezultat počasi in zanesljivo povečevali. Dobre obrambe Urbiča in raznovrsten napad , ki ga je vodil Murčehajič, so tekmo na sredini drugega polčasa že odločile. Na koncu so priložnost dobili vsi in malo pred koncem povedli za +10. Sezono smo tako zaključili z zmago. Po manjšem predahu pa se bomo že kar takoj pripravljali na novo sezono 2016/17.

ekipa pozdrav

RK Trimo Trebnje