Novice

SDA: Z borbeno igro do zanesljive zmage

V domači športni dvorani OŠ Trebnje smo se v nedeljo, 22. 1. 2017, rokometaši SDA RK Trimo Trebnje v 2. kolu polfinalne skupine B pomerili z ekipo iz Slovenj Gradca.

Po izenačeni igri na začetku tekme, v katerem so se gosti izkazali kot trdoživ nasprotnik, nam je šele proti koncu 1. polčasa uspelo, da smo si priigrali 3 gole prednosti in razliko v golih do odmora tudi zadržati. Tudi v nadaljevanju smo se večinoma držali dogovora, da igramo trdno v obrambi in strpno na izdelan napad. Ob dobri igri v fazi branjenja sta se tudi naša vratarja izkazala z nekaj vrhunskimi obrambami, zato smo prišli do hitrih protinapadov, iz katerih smo dosegli lahke gole. Po delnem rezultatu 6:0 je razlika v golih v našo korist le še naraščala in bi bila lahko še višja, če na naši strani ne bi prišlo do nekaj tehničnih napak, vendar tudi nasprotnik tega ni znal izkoristiti. Priložnost za igro je trener tako dal vsem našim igralcem, razen poškodovanemu Jevnikarju.

Končni rezultat – 29:19.

RK Trimo Trebnje: O. Kovič, M. Gaberc, M. Rajk (17), G. Mlakar (3), G. Gole (3), Ž. Dular (3), T. Povše (1), K. Erman (1), M. Pangerc (1). A. Kirm, Ž. Vovk, A. Čulk, T. Rezelj, M. Mežan, J. Rakar, R. Jevnikar ; trener: M. Radelj

[singlepic id=7077 w= h= float=none]