Novice

SDA: Malo je zmanjkalo

V soboto, 8.10.2016, smo se trebanjski rokometaši SDA v domači dvorani pomerili s tekmeci iz MRK Krka.

Že uvodne minute tekme so nakazale, da bo šlo za pravi derbi, ki ga je z golom za domače začel M. Rajk. Novomeščani so nam v uvodnih minutah sledili in nobeni ekipi ni uspelo, da bi si priigrala kakšen zadetek prednosti. Z dobro obrambo in učinkovito igro v napadu nam je nato sredi polčasa uspelo priti do 3 golov prednosti, ob zaključku pa smo naredili nekaj napak. Rezultatska prednost je počasi kopnela in gosti so odšli na odmor z dvema zadetkoma prednosti (12:14).

Tudi 2. polčas se je začel s prevlado gostov, kar se je v naši ekipi kazalo tudi v dveh zapravljenih sedemmetrovkah, po minuti odmora, ki jo je zahteval trener M. Radelj, pa smo se le nekako zbrali in izid izenačili na 16. Sledile so dramatične minute, ko je spet sledil naš nerazumen padec v igri in prednost gostov za 2 gola, vendar se nismo predali. Tik pred koncem tekme nam je izid še uspelo izenačiti, vendar je nasprotnik 2 minuti pred koncem zadel odločilni gol za vodstvo. V zadnjem napadu nam je sreča obrnila hrbet in gosti so se veselili zmage.

Končni rezultat: 21:22.

 

RK Trimo Trebnje: M. Gaberc, O. Kovič, M. Rajk (11), T. Povše (3), M. Pangerc (3), G. Mlakar (1), K. Erman (1), G. Gole (1), T. Rezelj (1), A. Čulk, J. Rakar, A. Kirm, R, Jevnikar, Ž. Dular, M. Mežan; trener: Marko Radelj

G.G.

[singlepic id=7077 w= h= float=none]