Novice

RK Trimo Trebnje predstavil ekipo za Evropo

Danes v dopoldanskih urah se je na druženju s klubskimi sponzorji zbrala članska ekipa Trima Trebnjega, na čelu z novim trenerjem Ivanom Vajdlom, ki bo v prihodnji sezoni lovila igranje v evropskih tekmovanjih. Cilji in ambicije so zagotovo izvedljive, a za takšen uspeh bo potrebno veliko trdega dela.

Druženje članske ekipe in klubske uprave z zvestimi sponzorji, brez katerih praktično ne bi mogel na tako visoki ravni delovati trebanjski klub, se je odvijalo na velikem posestvu klubskega podpredsednika Jureta Viščka.

Ekipo bo v novi sezoni vodil Ivan Vajdl. Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Dogodek, ki ga je povezoval direktor organizacije in trženja Žiga Zaplotnik, se je pričel z uvodnim govorom. Temu je sledilo še par besed župana občine Trebnje, Alojzija Kastelica predsednika Tonija Janca, podpredsednika Jureta Viščka in še predstavitev ekipe v sezoni 2019/2020. Druženja s sponzorji so se poleg uprave in ekipe ter sponzorjev udeležili še nekateri posebni gostje, in sicer otrok kluba ter zmagovalec EHF pokala s THW Kielom Miha Zarabec, evropski klubski prvak in član Vardarja Staš Skube, evropski mladinski prvak Kristjan Horžen, nekdanji slovenski rokometni reprezentant Uroš Zorman in tudi direktor moških reprezentanc Uroš Mohorič.

»Še naprej želimo ostati zvesti našim sponzorjem, brez katerih ne bi mogli uresničiti svojih ciljev. Verjamem, da bo tako tudi v prihodnje, obenem pa s klubom v novi sezoni želimo priti med najboljša štiri slovenske klube, kar prinaša igranje v evropskih tekmovanjih v sezoni 2020/2021,« je dejal predsednik kluba Toni Janc.

RK Trimo Trebnje v sezoni 2019/2020:

VRATARJI: Aleksandar Tomić, Urh Brana, Miha Gaberc;

LEVA KRILA: Uroš Udovič, Jan Redek, Jan Horžen;

LEVI ZUNANJI: Dino Hamidović, Adam Seferović, Amadej Jerlah;

SREDNJI ZUNANJI: Leon Rašo, Marko Kotar, Timotej Majzelj;

DESNI ZUNANJI: Dean Šešić, Anže Dobovičnik;

DESNI KRILI: Gal Cirar, Klemen Sašek;

KROŽNI NAPADALCI: David Didovič, Lan Grbić; Lovro Kmet.

STROKOVNI ŠTAB:

TRENER: Ivan Vajdl;

POMOČNIK TRENERJA: Marko Mežnaršič;

KONDICIJSKI TRENER IN ŠPORTNI TERAPEVT: Marko Tomič;

MASER: Maj Grandovec;

TRENER VRATARJEV: Mustafa Torlo.