Novice

MRK Krka Novo mesto - RK Trimo Trebnje - cvickov derbi - Liga NLB - 19.10.2019-66 uros udovic veselje

Reprezentančni premor zaključen – v Trebnjem gostuje Maribor

Trebanjske rokometaše v osmem kolu Lige NLB po koncu reprezentančnega premora čaka pomemben obračun za ohranitev tretjega mesta na prvenstveni lestvici. V nedeljo na Dolenjskem gostuje zasedba mariborskega Branika.

Trebanjci so se tekom reprezentančnega premora zelo dobro pripravljali na nedeljsko preizkušnjo s štajersko zasedbo, ki je letošnjo sezono začela pod pričakovanji in se trenutno nahaja na predzadnjem mestu lestvice, z osvojenimi štirimi točkami.

Moštvo je lansko sezono končalo na četrtem mestu in si zagotovilo igranje v evropskih tekmovanjih. V prvem krogu so Mariborčani z odliko slavili na Ferskih Otokih, zato jih čez dva tedna čaka gostovanje na Portugalskem. Ekipa je prejšnji teden tudi zamenjala trenerja, in sicer je nekdanjega trebanjskega stratega Marka Šibilo po dveh letih zamenjal hrvaški strokovnjak Davor Rokavec.

»Nedeljska tekma bo zagotovo težka in za nas zelo pomembna. Pred domačim občinstvom bomo dali vse od sebe, da dve točki ostaneta doma,« je pred tekmo dejal organizator igre Leon Rašo.

Srečanje med trebanjskimi in mariborski rokometaši se v nedeljo, 3. novembra prične ob 18. uri.

Liga NLB, 8. krog:
Nedelja, 3. novembra, ob 18.00 (Športna dvorana OŠ Trebnje):
RK Trimo Trebnje – RK Maribor Branik – prenos na facebook klubski strani

SPONZOR TEKME – KOVINARSTVO PAVC:

Kovinarstvo PAVC | Inox ograje