Novice

FOTO: Prvo tekmo v polfinalni skupini kadeti tesno izgubili

Kadeti Trima smo prvo tekmo v polfinalni skupini odigrali proti starim znanacem ekipi RK Škofljica-Sviš. Tekma se je igrala v soboto 17.1.2015 v Ivančni Gorici. Vse od začetka tekme sta se ekipi menjavali v vodstvu, nobeni pa ni uspelo povesti več kot za dva zadetka. Trimovci agresivne obrambe gostov nikakor nismo uspeli prebiti, zelo veliko je bilo izgubljenih žog v fazi napada in polprotinapada. Tudi v obrambi nismo prikazali igre katera nas je krasila v jesenskem delu tekmovanja. Tako smo prišli v zaključek tekme povsem poravnani. Izenačili smo rezultat na 24:24 in gostje so krenili v napad, ki so ga zaključili z zadetkom in povedli 25:24. Ostalo nam je 10 sekund v katerih smo si uspeli priigrati priložnost za neoviran strel, vendar sta sodnika dosodila prekršek nad naših igralcem, ki je bil storjen pri podaji in priložnost za izenačenje je splavala po vodi.

Že v torek, 20.1.2015 ob 20.30 uri, kadeti Trima igramo doma prestavljeno srečanje proti ekipi RD Slovan. Vljudno vabljeni!

RK Škofljica – Sviš : RK Trimo Trebnje 25:24 (11:10)

RK Trimo Trebnje: Potrebuješ 1, Rajkovič, Stare, Špelič 2, Verbič 8, Brezovar, Falkner, Horžen 1, Kotar Ma. 11, Medved, Poglavc, Rogelj, Zakošek, Kotar Mi., Hostnik, Hriberšek 1; trener: Teraš Benjamin

RK Trimo Trebnje