Novice

Prva okrepitev za novo sezono – Jaka Ferkulj

Sobota, 23.3.2013; Rokometni klub Trimo Trebnje se je za sezono 2013/14 okrepil z Jako Ferkuljem, ki igra na položaju levega in srednjega zunanjega.

Jaka je trenutno član RK Krško, kjer igra kot posojeni igralec velenjskega Gorenja. Drugače je Jaka doma iz Grosuplja, kjer je tudi začel igrati rokomet. Star je 23 let in igra na položaju levega ali pa srednjega zunanjega, bil pa je mladinski reprezentant letnika 90. Jaka bo v Trebnjem igral kot posojeni igralec Gorenja, pogodbo pa je podpisal za dve leti (1+1). Ob podpisu je Jaka povedal: “Zelo sem vesel, da je prišlo do podpisa pogodbe. Rokometni klub Trimo Trebnje se redno uvršča med prvih 6 ekip v slovenski ligi. Delajo tudi  odlično  z mladimi, tako da odločitev ni bila težka”.

RK Trimo Trebnje je tudi zelo vesel, da je prišlo do podpisa pogodbe, saj po odhodu Staša Skubeta in Alberta Garcie potrebujemo nove obraze. Jaka bo po razmišljanju in razumevanju rokometa nedvomno prava okrepitev, saj je mlad in zelo motiviran, igra pa zelo dobro tako v napadu kot v obrambi.

Hkrati naj povemo, da je RK Trimo Trebnje podaljšal sodelovanje z Markom Radljem, Juretom Sušinom, Anžetom Ratajcem in Luko Florjančičem. Ostala podaljšanja se bodo zgodila v kratkem kot tudi objava prvega trenerja kluba.

 

RK Trimo Trebnje