Novice

Pričakovana zmaga proti Izoli, mlajši dodali svoje

Petek, 24.3.2017; Rokometaši Trima smo v končnici za obstanek v treh tekmah še tretjič zmagali. Tokrat smo bili boljši od Izole, ki je še brez zmage, zato so velik del minut dobili mlajši igralci. In jo dobro izkoristili.

RK Trimo Trebnje : RD Istrabenz plini Izola  30 : 17 (16:10)

RK Trimo Trebnje: Cvetko 4,Djurdjevič , Florjančič 2(1), Grojzdek, Verbič 3(1), Vencelj (10 obr, 1  7m), Kotar Mi. 1, Kotar Mar. 5, Sašek 3, Udovič 2(1), Horžen 3, Željko 2, Mlakar, Grandovec T., Mikec 1, Urbič (4 obr).

RD Istrabenz plini Izola: Gregorič, Jurič 3, Beganović 4, Zorič-Stepančič 1, Čolić, Žgavec 2, Božič, Puhanič, Vukovič 2, Redžič 2, Radojević 3, Madžarevič.

Na tekmi bi lahko največji nasprotnik bili prav sami sebi ob slabem pristopu. To se ni zgodilo in tekmo smo na koncu zasluženo zmagali. Začeli smo rahlo hladno, prikradla se je kakšna nepotrebna napaka. A klub temu smo narekovali tempo in vodstvo počasi, a zanesljivo višali. Igro je zopet lepo vodil Marko Kotar, obramba je bila na nivoju. Vsi igralci so dodajali svoje in kmalu smo lahko ponudili minute tudi rezervistom. Padec kvalitete ni bil opazen, do polčasa smo si nabrali 6 golov prednosti.

Drugi polčas je na srednjem začel Miha Kotar in tudi naprej je igra lepo stekla. Gole so dosegali vsi igralci (počitek sta dobila Grandovec Tevž in rahlo poškodovani Grojzdek). Na gol je 35. minuti stopil Vencelj in imel izjemno serijo obramb. Od končnih 15 strelov jih je branil kar 10. Dosegali smo lahke zadetke in prednost se je še poviševala. V 48. minuti je v svojem prvem članskem nastopu prvi gol zabil Verbič, ki je na koncu pristal pri 3 zadetkih. V obrambi (in napadu) se je s svojo borbenostjo izkazal tudi Horžen. Na koncu smo zasluženo visoko zmagali, z mislimi pa smo že na naslednji tekmi.

Čez teden dni (petek, 31.3. ob 20:00) gostimo neugodno Dobovo. Upamo, da se vrne čimveč poškodovanih igralcev in da ostali ohranijo svojo formo, da lahko lovimo še četrto zmago v končnici.

Več slik.

RK Trimo Trebnje

img_0193