Novice

Pričakovan poraz v Celju

Nedelja, 9.11.2014; Rokometaši Trima smo pričakovano izgubili tekmo v Celju. Državni prvaki so bili boljši, potem ko smo po dobrem prvem polčasu ponudili priložnost vsem igralcem.

RK Celje Piv. Laško : RK Trimo Trebnje   43 : 22 (20:14)

RK Celje Piv. Laško: Lesjak 1, Blagotinšek 6, Šimić 2, Žuran, Janc 4, Razgor 3, Marguč 3(1), Poteko 3, Skok, Miklavčič 1, Slišković 5, Zarabec 8(1), Kodrin 2, Kasal 1, Žvižej 5, Kastelic.

RK Trimo Trebnje: Jelovčan (2 obr), Zaplotnik, Femec, Radelj 1, Skol 4(2), Kotar 2, Sušin 1, Potočnik 2, Udovič 2, Sašek 2, Ferkulj 3, Grandovec M. 1(1), Grandovec T. 1, Florjančič 3, Brana (3 obr), Urbič (2 obr).

Rokometaši Trima smo v Celje prišli neobremenjeni z željo pokazati dobro igro. V prvem polčasu smo prikazali dobro igro in se relativno enakovredno kosali z domačini, ki so igrali v polni postavi. Razlika se je gibala od 2 do 4 zadetke, ob tem pa nismo uspeli izkoristiti nekaj stoodstotnih priložnosti. Celjani so držali visok tempo brez podcenjevanja in z dobro in hitro igro naredili proti koncu varno razliko 6 golov. Z igro smo bili zadovoljni.

Med polčasom smo se dogovorili, da bo ob realno, težko pričakovanem uspehu, priložnost dobil vsak in naj jo poizkuša izkoristiti po najboljših močeh. Tako so zaigrali vsi igralci iz zapisnika, kar pa se je seveda poznalo na rezultatu. Celjani so velik del minutaže namenili prvi postavi, le drobtinice so dobili ostali, nekateri pa niti niso stopili na igrišče. Zadnjih 15 minut tako ni bilo realnih, Celjani pa so visoko zmagali.

V sredo tako na mednarodni trening tekmi pričakujemo kuvajtskega prvaka, v soboto, 15.11. ob 19:00, pa v Trebnje prihaja Sevnica.

unnamed

RK Trimo Trebnje