Novice

Pregled rezultatov mlajših selekcij

Minuli vikend so bile poleg članske ekipe aktivne tudi številne mlajše selekcije našega kluba. V trebanjski dvorani so mlajši dečki A odigrali rokometni turnir, starejši dečki B so v četrtfinalni skupini C klonili proti vrstnikom iz Škofje Loke, starejši dečki A so na derbiju proti MRK Krka osvojili svojo 2. zmago v četrtfinalni skupini B, kadeti so bili nemočni v Ormožu, prav tako pa tudi mladinci v Škofljici.

 

Mlajši dečki A

Mlajši dečki so v minulem vikendu sodelovali na turnirju v Trebnjem, ki ga je organiziral naš rokometni klub. Rezultat se ni beležil, so pa fantje prikazali odlično igro in da v njej uživajo. Na turnirju so poleg domače ekipe sodelovale tudi ekipe RD Herz Šmartno, RK SVIŠ Ivančna Gorica ter RK Metlika.

Starejši dečki B

Starejši dečki B so nove točke v četrtfinalni skupini C iskali na gostovanju v Škofji Loki, vendar so bili na žalost prekratki. Gostitelji so tekmo ves čas nadzorovali. Ob polčasu so vodili z rezultatom 12:8, kljub želji naših levčkov pa do preobrata v drugem polčasu na žalost ni prišlo. RD Urbanscape Loka se je lahko veselila zmage z rezultatom 24.19.

FOTO: Anton Janc

Starejši dečki A

Do nove zmage so v četrtfinalni skupini B prišli starejši dečki A, ki so v domači dvorani na dolenjskem obračunu z MRK Krko nasportnika premagali z rezultatom 30:25. Levčki so v dvoboj stopili suvereno in že v prvem polčasu pobegnili novomeškim rokometašem z rezultatom 17:10. Kljub manjšemu padcu zbranosti so levčki nadzorovali potek igre in po 50 minutah igre prišli do pomembne zmage v svoji skupini.

Kadeti

Nesrečno so v Ormožu izgubili naši kadeti. Kljub borbenosti ekipe, ki je po prvem polčasu za gostitelji zaostajala le za 2 zadetka (14:12) in so v nadaljevanju celo povedli, so domačini uspeli zbrati svoje misli in Trebanjce na domačih tleh premagali z rezultatom 31:29.

Mladinci

Visok poraz so v Škofljici doživeli mladinci. Po slabem polčasu, ki so ga domačini dobili z visokih 17:8 in so ti v nadaljevanju vodili že za +15, so Trebanjci proti koncu tekme poraz uspeli malo oblažiti, saj so se gostiteljem približali na 9 zadetkov razlike. Bližje domači rokometaši našim levom niso pustili, svoje 5 zaporedne zmage so se veselili z rezultatom 36:27.