Novice

Poraz v Velenju

Nedelja, 18.10.2015; Rokometaši Trima smo pričakovano izgubili tekmo proti Gorenju. Ker se nismo mogli nadejati ugodnega rezultata smo se odločili ponuditi priložnost vsem 16 igralcem, zato smo izgubili z veliko razliko.

RK Gorenje : RK Trimo Trebnje   42 : 22 (23 :13)

RK Gorenje: Božović 3, Cehte 2, Medved 5, Burić Se. 2, Ovniček 3, Burić Be., Szyba 3, Skube 4, Ferlin, Golčar 2, Šoštarič 5(2), Kleč 3, Gams 2, Ratajec 3, Nosan 1, Dujmovič 4(1).

RK Trimo Trebnje: Potrebuješ, Djurdjevič 4, Florjančič 3(1), Vencelj (1 obr), Skol, Kotar, Sušin 6, Željko 2, Udovič 2, Sašek 2, Pernovšek, Grandovec M., Grandovec T. 3, Mikec, Brana (4 obr), Urbič (1 obr).

Velenjčani so že na začetku tekme povedli in nato počasi povečevali vodstvo. Imeli smo slabšo obrambo, kjer smo dobivali prelahke zadetke, v napadu pa nam je kar nekaj strelov pobranil Trebanjec Ferlin. Tako smo že v končnici prvega polčasa zamenjali kar nekaj igralcev in jim ponudili priložnost, ki jo do sedaj niso dobili. Razlika do polčasa je tudi zato narasla na velikih 10 golov.

V drugem polčasu smo zopet igrali v kombinirani postavi, prav tako pa tudi domačini. Daljša klop je tudi v drugem polčasu tehtnico prevesila na stran Gorenja. Razlika je še naprej naraščala, mi pa smo igrali čisto z vsemi igralci. ZA nekatere so bile to celo prve minute v prvi ligi. Na koncu smo zasluženo izgubili, lahko pa bi nudili močnejši odpor.

Sedaj prihajajo tekme, kjer bomo morali igrati drugače in bomo lovili rezultat. Tako nam že v petek, 23.10.2015 v goste prihaja ekipa iz Izole.

udo

RK Trimo Trebnje