Novice

Poraz kadetov Trima v Novem mestu

V soboto, 3.12.2016, smo kadeti Trima v Novem mestu odigrali derbi predtekmovalne skupine CENTER II, proti ekipi MRK Krka. Pred lepim številom gledalcev je bila odigrana zelo dobra tekma. Domačini so takoj na začetku srečanja izkoristili nekaj naših napak v napadu in povedli z 6:2. Da bi bila smola še večja, smo že v uvodnih minutah ostali brez Majzla, ki se je poškodoval in se ni več vrnil v igro.  Po minuti odmora smo se umirili in se počasi vrnili v igro ter domačine ujeli pri rezultatu 8:8. Igra za gol se je nadaljevala vse do dobre minute pred koncem polčasa, ko nam je koncentracija ponovno padla, kar so domačini izkoristili in odšli na odmor s prednostjo 5 zadetkov (18:13). V drugem polčasu smo spremljali izenačeno srečanje, v katerem so domačini branili prednost, mi pa smo se postopoma približevali. V 53. minuti smo se uspeli pripližati na 2 gola zaostanka, prav tako nam je to ponovno uspelo v 57. minuti (29:27), vendar popolnega preobrata nismo zmogli. Krka je zasluženo zmagala, mi pa smo lahko zadovoljni s prikazanim napredkom v igri. Kljub porazu smo se kadeti Trima že dva kroga pred koncem tekmovalne skupine, uvrstili v polfinalno skupino državnega prvenstva!

Že v sredo nas čaka nov sosedski obračun proti ekipi SVIŠ- a, zato vljudno vabljeni v športno dvorano OŠ Trebnje ob 18.20 uri.

MRK Krka : RK Trimo Trebnje 33 : 29 (18 : 13)

RK Trimo Trebnje: Špelič, Pangrc, Gabrijel, Kraševec; Horžen 6, Jerlah 8, Rajk 3, Mlakar, Pangerc 4, Redek 5, Majzelj 1, Kmet 2; trener: Benjamin Teraš

mrk-krka-trimo

RK Trimo Trebnje